Feest mee met Minor

Gepubliceerd op: 15 mei 2019 17:21

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Mierlo-Hout: Op vrijdag 24 mei a.s. is het tijd voor de 25ste editie van Minor! Hét feest dat speciaal voor middelbare scholieren van 12 tot en met 17 jaar georganiseerd wordt.

Natuurlijk hebben we weer voor een mooie line-up gezorgd. Zo komen oude bekenden zoals DJ Daan Schenkels en DJ Jimmy draaien. Ook nieuwe gezichten zoals Feest DJ Jordy en Presca zullen het podium van Minor betreden. Daarnaast hebben we nog een hele gave act: The Underdogs. Zij zijn regelmatig bij festivals te vinden, maar komen nu Wijkhuis De Geseldonk op z’n kop zetten.

Minor wordt speciaal voor middelbare scholieren van 12 tot en met 17 jaar in Wijkhuis De Geseldonk georganiseerd. Het feestje begint om 19.30 uur en duurt tot 00.00 uur. Om 20.30 uur sluiten de deuren, dus zorg dat je op tijd bent! De garderobe is gratis en een consumptie kost €1. Een ticket kun je vooraf voor €3 kopen bij Jumbo Mierlo-Hout, Primera Brandevoort, Primera Winkelcentrum De Bus en online via www.minorhelmond.nl. Kijk ook op deze website voor meer informatie, zoals het reglement.


Dit nieuwsbericht is 140 keer bekeken

X
X