FeelGood Market: alles origineel voor de Sin

Gepubliceerd op: 22 november 2018 17:00
Gewijzigd op: 22 november 2018 15:05

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

Regio: Op de FeelGood Market vind je alles voor de decembermaanden en daarbuiten. Meer dan 100 stands bieden een rijk aanbod aan sint en kerstcadeautjes zoals: design, kunst, (bio/ kids)fashion, woonaccessoires, origineel speelgoed, gezondheidsproducten, vintage, lifestyle, versproducten, culinaire hapjes, duurzame producten en nog veel meer; creatief, ambachtelijk en origineel werk met een verhaal, meestal aangeboden door de maker zelf, met workshops en live muziek! Ook voor kinderen is er natuurlijk van alles te doen.

Workshops en entertainment

Voetreflex-massage, Voedingsadvies, Coaching, Stoelmassage, Tai Chi, Proeverijen, Demonstraties, Schminken door Flow Free, Gratis Kinderknutsel plein, Bouwen met Bamboe, Gitaarles, Springkussen, Relaxen. Het terras met kleurige matten, zitzakken en houten tafels zorgt voor een sfeervolle hang-out plek om lekker onderuit te zakken met een biertje, cappuccino of glühwein met een hartig hapje of stuk taart...

Live Muziek

Second Aid Kit; Akoestische First Aid Kit Tribute act door Janique van Schaijk & Kiki Mettler. Greenfield Greenfield is een akoestisch trio. Met natuurlijk een vleugje ‘Greenfield’. Kom eens kijken in het Klokgebouw op Strijp-S, Eindhoven in Zaal B op zondag 25 november en daarna iedere 3e zondag van de maand van 12:00 tot 18:00 uur. Gratis entree!

(bron foto; FeelGood Market).

Dit nieuwsbericht is 164 keer bekeken

X
X