Evenementen CV de Spekzullekes

Gepubliceerd op: 21 januari 2020 17:08
Gewijzigd op: 21 januari 2020 16:10

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Brouwhuis, Rijpelberg, Voorpagina

Rijpelberg: De voorverkoop van de Kletszullekesavonden is in volle gang! Deze spectaculaire avonden worden gehouden op vrijdag 14 en zaterdagavond 15 februari 2020 bij Zalencentrum Vissers. CV De Spekzullekes heeft voor u wederom een fantastisch programma samengesteld. Op deze avonden gaat u genieten van tonpraters die uw lachspieren op de proef zullen stellen: Andy Marcelissen, Rob Scheepers (Helmond) en Frank Schrijen. Ook hebben we voor u geweldige amusementsgroepen. Wat dacht u van: Ons Jonges, de Penthouse Boys en Applaus uit ons eigen Helmond!

De muzikale begeleiding wordt op vrijdagavond door De Blue Band  en op zaterdag door Kapel de Durbloazers verzorgd. De avond wordt geopend door een geweldig optreden van onze “oudste” dansgarde De Kroonjuweeltjes. Kortom, alles is aanwezig om er twee onvergetelijke avonden van te maken!

Kaarten kosten 14 euro per stuk en zijn vanaf 1 december te koop bij Zalencentrum Vissers (Brouwhuis), Nice to wear (WC Brouwhorst), cafetaria Olaf en Christel (Rijpelberg) en cafetaria De Smuller (Dierdonk) Wees er op tijd bij want: vol is vol!

De Kletszullekesavonden beginnen om 20.00 uur en de zaal gaat om 19.00 uur open.

Jeugd van toen avond

Deze supergezellige carnavalsavond bij CV De Spekzullekes is een speciale avond voor “De jeugd van toen” die graag een feestje willen vieren.
Deze avond wordt gevuld met muziek van Hans d’n Brabander, kapel De Durbloazers en een optreden van Lia Stoop alias TOOS. Uiteraard is er weer een tombola met geweldige mooie prijzen! Natuurlijk zullen de 3 dansgardes van De Spekzullekes niet ontbreken op deze avond.

Ook dit jaar kunt u weer gebruik maken van de gratis vervoersservice. Bent u niet jonger dan 50 jaar en woonachtig in de wijk Brouwhuis, Rijpelberg of Dierdonk? Meld u zich dan aan zodat De Spekzullekes uw vervoer voor deze avond zullen organiseren.

Voor het aanmelden voor de gratis vervoersservice kunt u bellen tussen 17.00 uur en 20.00 uur naar: 06-40946377. De Jeugd van Toen Avond zal plaatsvinden op vrijdagavond 21 februari bij Zaal Vissers in Brouwhuis. Het feest begint om 20:00 uur. De zaal is open vanaf 19:00 uur. De toegang van deze avond is gratis.


Dit nieuwsbericht is 154 keer bekeken

X
X