Evelien van der Werff bezoekt inloophuis De Cirkel!

Evelien van der Werff bezoekt inloophuis De Cirkel
Gepubliceerd op: 18 juni 2021 9:09

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

De 57 jarige Evelien heeft tweemaal borstkanker overleefd. Door corona besloot Evelien te stoppen met vliegen, na 34 jaar, bij de KLM en een boek te schrijven ‘Dit boek brengt geluk’. Nu gaat ze iets doen waar ze ook gelukkig van wordt en waarmee ze een creatieve bijdrage kan leveren aan de wereld van kanker. Evelien gaat namelijk in 6 weken op de fiets langs alle 75 Inloophuizen in Nederland voor een goed gesprek, het opnieuw vinden van geluk en om meer bekendheid te geven aan het bestaan van inloophuizen.

Te veel mensen weten nog niet van het bestaan van de inloophuizen en Evelien wil deze hulp voor mensen geraakt door kanker, naasten en nabestaanden meer bekendheid geven. De inloophuizen zijn namelijk erg belangrijk voor veel mensen die worden getroffen door kanker. Waar de ziekenhuizen zich richten op het fysieke genezingsproces, zorgen de inloophuizen voor de psychosociale ondersteuning. Het is een plek om thuis te komen, een verhaal te delen en een luisterend oor te vinden. Dit wordt gedaan met behulp van behoeftegerichte activiteiten, want ieder mens is anders.Het verhaal van Evelien en is te lezen op haar website: www.evelienvanderwerff.info/evelienbrengtgeluk.

Daar lees je ook wat zij wil bereiken met haar fietstocht en hoe je haar hierin kunt steunen. Op woensdag 23 juni, om 15:00 uur, mogen we Evelien verwelkomen bij inloophuis De Cirkel. Om het bereik van deze actie zo groot mogelijk te maken, vragen wij aan ieder deze actie zo veel mogelijk bekendheid te geven in je eigen familie, vrienden en kennissenkring.

Informatie over de actie en hoe je kunt doneren vind je op de actiepagina van Evelien: acties.kwf.nl/fundraisers/evelienwerff Door corona konden veel fondsenwervende activiteiten niet doorgaan en missen de inloophuizen veel geld. Daarom haalt Evelien met haar fietstocht ook geld op om aan het eind van haar fietstocht aan alle inloophuizen in Nederland een bedrag te kunnen overhandigen. Ons Marij zal in week 26 haar column wijden aan dit bijzondere project!


Dit nieuwsbericht is 189 keer bekeken

X
X