Energiehuis Helmond: bijeenkomsten in juni

Gepubliceerd op: 11 juni 2019 12:18

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Energiehuis Helmond organiseert in juni nog twee informatieavonden over zonnepanelen. Gericht op woningbezitters in Brandevoort en Rijpelberg / Brouwhuis. Woont u in een andere wijk en heeft u toch belangstelling? U bent van harte welkom

Het laten plaatsen van zonnepanelen is actueel. Het is een zeer rendabele investering én het laten plaatsen van zonnepanelen is niet heel ingewikkeld. Wel zijn er zaken je op moet letten, zaken waar je een keuze in moet maken. Is je woning geschikt voor zonnepanelen? Welke panelen zijn er, wat zijn de verschillen?. Hoe zit het met opbrengst en garanties? Hoe vind ik een leverancier?

Goed om te weten: huishoudens die 7 jaar geleden panelen hebben laten plaatsen zijn nu al uit de kosten. De opbrengst van dit jaar én van de volgende jaren is pure winst.

Programma:

De bijeenkomsten vinden plaats in het Energiehuis, Torenstraat 3, aanvang 19.30

20 juni: avond over zonnepanelen voor eigenaren van woningen in Brandevoort27 juni: avond over zonnepanelen én over isolatie voor eigenaren van woningen in Rijpelberg en Brouwhuis

Ook programma ná de zomer

Energiehuis Helmond deelt graag haar kennis. We organiseren na de zomer weer een reeks informatieavonden over warmtepompen en zonnepanelen, workshops over het verduurzamen van je woning én naar verwachting een energie café over de aanpak van de energietransitie in Helmond. Kijk voor meer informatie en voor de agenda op www.energiehuishelmond.nl.


Dit nieuwsbericht is 342 keer bekeken

X
X