En toen was er het corona virus….

Gepubliceerd op: 4 april 2020 20:29

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Centrum: “Het zag er allemaal zo mooi uit. Carnaval viel vroeg en het weer is prachtig: de ideale omstandigheden voor de mensen om weer eens lekker te gaan shoppen. Maar dan kom je in de roller coaster van het coronavirus terecht.

Van de ene op de andere dag valt 75% van je omzet weg. Ik ben al vanaf mijn 18 de jaar ondernemer, maar dit hebben we nog nooit meegemaakt. Er komt echt bijna helemaal niemand. We hebben dagen dat er één klant komt op de hele dag.

Maar voor die klant gaan we graag open. Ondertussen verzinnen we allerlei dingen om de dag door te komen. Alles maar weer eens netjes zetten of de planten water geven in de Elzaspassage voor de winkels die  besloten hebben om dicht te gaan.

Er ontstaan intussen leuke initiatieven. Zo werden we benaderd door de bloemenwinkel Bloementijd gevestigd aan winkelcentrum Straakven of we iets samen konden doen voor de scholieren die dit jaar gaan slagen. Zo ontstond het idee dat ze mooie boeketten aan ging bieden in combinatie met een cadeaubon van Migagifts met 10% korting voor onze winkel!

Zelf zijn we bezig met het vullen van onze webshops en platforms om misschien daar een beetje omzet te kunnen maken, want al met al is het wel een zorgelijke situatie. Dit moet niet te lang gaan duren.

We zijn pas net echt weer uit het dal aan het kruipen van de vorige crisis en de concurrentie van de grote webshops is moordend. Misschien is het voor veel consumenten ook wel eens goed om te zien dat zonder leuke winkels en horeca, er maar bar weinig te doen is in je stad. Hopelijk gaat iedereen na het corona virus weer massaal naar de winkels in plaats van online te shoppen.”

Migagifts


Dit nieuwsbericht is 889 keer bekeken

X
X