Elzas Marketing in de steigers gezet

Gepubliceerd op: 7 januari 2021 11:00
Gewijzigd op: 7 januari 2021 9:29

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

Reclame-/communicatiebureau KlaasenVandeursen mediapartner

HELMOND Een unieke samenwerking gaat per 1 januari 2021 van start. De winkeliersvereniging van de Elzas Passage begint met haar eigen Elzas Marketing organisatie. Reclame-/communicatiebureau KlaasenVandeursen is aangezocht om de activiteiten aan te gaan sturen met concepten/ideeën, ontwerp, aansturing en uitvoering. Daartoe zal KlaasenVandeursen ook een kantoor gaan betrekken in de Elzas Passage, boven De Stadskamer.

KlaasenVandeursen mag al werken voor enkele grote accounts, onder andere Van der Valk Hotels in Nederland, België en Duitsland, de Outdoorspecialist met 15 outdoorwinkels door het gehele land en diverse andere accounts.

Middels een jaarprogramma en -budget zal de Elzas gepromoot worden in onder andere de uitgaves van Adcommunicatie Helmond, zowel in print als online, maar ook andere media-partners. KlaasenVandeursen gaat zorgen dat het winkelcentrum 52 weken per jaar zichtbaar is in de regio. Arian Vereijken (voorzitter winkeliersvereniging Elzas) en Peter Vandeursen (KlaasenVandeursen) zijn heel enthousiast over de samenwerking. Ook de eigenaar van het complex (ARC) volgt nauwlettend deze samenwerking, wat een blauwdruk kan zijn voor meerdere van hun winkelcentra in het land. Arian: “Actie is geboden in deze tijd, we kunnen niet stilzitten. Er is nog genoeg te winnen in ons mooie centrum, samen met KlaasenVandeursen moet dit lukken. We hebben er zin in. Als ondernemers kunnen we dit niet zelf, wij moeten onze zaken aansturen, maar laten het graag over aan deze kundige Helmondse partner.”

Foto: Arian Vereijken, Peter Vandeursen en Bas Sengers.
F | Chris Thielen, Adcommunicatie.www.klaasenvandeursen.com
www.elzaspassage.nl


Dit nieuwsbericht is 792 keer bekeken

X
X