Einde wedstrijdseizoen turnen nadert met (Zuid) Nederlandse Kampioenschappen

Gepubliceerd op: 11 juni 2019 13:37

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Mierlo-Hout: Komend weekend vinden er drie verschillende wedstrijden plaats voor zowel dames als heren.  In Brunssum worden de Zuid-Nederlandse Kampioenschappen, ofwel districtsfinales geturnd door onze onderbouw D1 en D2 turnsters. HT’35 is met maar liefst 16 turnsters is in alle categorieën en leeftijden vertegenwoordigd.

De Nederlandse Kampioenschappen voor onze hoogste divisie 1 turnsters wordt in Tilburg georganiseerd. Zowel zaterdag tijdens de meerkamp (Cleo Creutzburg, Renske van der Vorst, Daphne Donkers, Sara Kloor en Tessa van de Kerkhof) als op zondag tijdens de toestelfinales zullen allen (behalve Tessa) in actie komen.

In de andere wedstrijdhal van het T-Kwadraat in Tilburg worden de toestelkampioenschappen heren georganiseerd. Ook hier is HT’35 ruim vertegenwoordigd met 15 turners. Allen heel veel plezier en succes!

Afgelopen maandag vond in onze eigen turnhal de twee editie van de PinksterCup plaats. Een teamwedstrijd voor zowel onder- als bovenbouw turnsters. Teams zijn gemengd qua niveau en leeftijd, op basis van aangegeven voorkeurstoestellen.Wederom een succesvolle dag, uitslagen staan op www.ht35.nl

Zondag 30 juni zijn de jaarlijkse Clubkampioenschappen voor onze recreanten in onze eigen turnhal. In een aantal wedstrijdronden wordt er per leeftijdscategorie bepaalt wie zich clubkampioen 2019 mag noemen. Alle turn(st)ers zijn momenteel nog volop in voorbereiding voor deze seizoen afsluiting.


Dit nieuwsbericht is 205 keer bekeken

X
X