Eet mee in de Stadstuin

Gepubliceerd op: 6 oktober 2019 11:26
Gewijzigd op: 4 oktober 2019 11:28

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: De Stichting Vrienden Stadstuin Helmond houdt zich niet alleen bezig met de gezonde groenten pakketjes, maar sinds dat we in onze tuin een mooie blokhut hebben, wordt er meer georganiseerd.

We hebben een nieuw project op donderdagavond. Het heet "van Moestuin naar Tafel". Dat is lekker en gezond eten voor een goed doel. Doordat jij – als sponsor – meedoet, kunnen anderen ( mensen met een smalle beurs, ouderen, hulpbehoevenden) met korting aanschuiven in onze huiskamer. Daar staat dan een (h)eerlijke maaltijd voor jou en anderen klaar. Je wordt gastvrij ontvangen en de maaltijd bestaat uit zelf geteelde Erf-groenten uit onze tuin en deze worden op culinaire wijze bereid.

Elke donderdag hebben we een ander thema. Ben je in bezit van een inkomensverklaring van de Gemeente Helmond dan kun je mee eten tegen een gereduceerd tarief. Je krijgt dan 50 % korting. Je kunt je aanmelden door met de Stichting een afspraak te maken of door te bellen of een mail te sturen. Als je mee eet en sponsort graag ook aanmelden.

Verder gaan we binnenkort heel veel leuke activiteiten, lezingen, workshops ontwikkelen met onder andere op 15 november “Vergeten groenten lezing” en 24 november Workshop pepernoten maken voor kinderen.


Dus wil je inspiratie opdoen, andere mensen ontmoeten en ben je geïnteresseerd dan zien we je graag aan de Katoenstraat 12 Helmond ( Suytkade achter/voorbij de Lidl).
Meer info op onze website: www.stadstuinhelmond.nl/stichtingvrienden
Mail: stichtingvriendenstadstuin@gmail.com Telefoonnummer : 06-17436458


Dit nieuwsbericht is 369 keer bekeken

X
X