Eerste OLAT winterserietocht

Gepubliceerd op: 7 oktober 2019 12:45
Gewijzigd op: 10 oktober 2019 12:49

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Brouwhuis, Voorpagina

Brouwhuis: Loopt u mee? De routebouwers van OLAT hebben op zondag 20 oktober de eerste winterserietocht uitgezet in het Helmondse Brouwhuis. Lekker wandelen in een gevarieerd en veelal bosrijk gebied in de frisse buitenlucht.

De start zal plaatsvinden bij zaal Vissers in Brouwhuis. In vroegere jaren was dit een dorp, gelegen in de nabijheid van Helmond. Inmiddels is het geheel ingesloten door nieuwbouwwijken. Toch proeven we er nog de dorpse sfeer en treffen we er nog enkele typisch Brabantse langgevelboerderijen. De keuze voor deze bosrijke omgeving voor de eerste winterserietocht is bewust genomen. Immers, bossen vormen dé omgeving voor een heerlijke herfstwandeling. De organisatie hoopt op een mooie dag waarop er volop genoten wordt van het gefilterde zonlicht, van paddenstoelen, van de bladverkleuring en van vallende bladeren, eikels en kastanjes.

Praktische informatie

Of u nu een ervaren wandelaar bent of de smaak pas te pakken hebt, er zit voor iedereen een prettige loopafstand bij: 10, 15, 20, 30 of 40 kilometer. Nordic walkers zijn welkom op alle afstanden. Starttijden variëren van 08.00 tot 12.30 uur, afhankelijk van de gekozen afstand. Het startbureau is open vanaf 07.15 uur en inschrijven kan vanaf 07.30 uur. Het bureau sluit om 17.00 uur.

Het inschrijfgeld is inclusief verzorging bij de wagenrustposten, wandelboeksticker en stempel en varieert tussen de 4 en 6 euro, afhankelijk van de afstand. Er geldt een korting voor OLAT-leden en voor Bondsleden (uitsluitend op vertoon geldige lidmaatschapskaart).

Je kunt je vanaf enkele weken voor de tocht voorinschrijven op www.olat.nl/actuele-inschrijvingen. Je hoeft dan niet langs het inschrijfbureau. Voorinschrijvers ontvangen zaterdags vóór de tocht per e-mail de GPS-route.

Het vertrek is vanuit Zaal Visser, Peeleik 2, 5704 AB Helmond-Brouwhuis

Korting bij Adventure Store

Adventure Store is trots om, in samenwerking met OLAT, de wandelclubkleding aan u te mogen presenteren. Deze kleding is kwalitatief hoogwaardig en zeer functioneel. Ook geeft deze kleding herkenbaarheid aan de wandelclub OLAT. De 1e mogelijkheid voor inschrijving van deze kleding zal zijn op 20 oktober tijdens de 53e OLAT Winterserie Helmond te Brouwhuis.

Ook na deze wandeltocht bieden wij OLAT leden op vertoon van hun OLAT ledenpas van 21 oktober tot en met 2 november, 15 procent korting aan op de gehele collectie in de winkel van Adventure Store Helmond.


Dit nieuwsbericht is 463 keer bekeken

X
X