Eerste minorfeest van het jaar

Gepubliceerd op: 16 januari 2020 15:06
Gewijzigd op: 15 januari 2020 12:09

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Helmond: Het is alweer bijna tijd voor de volgende editie van Minor! Op 24 januari aanstaande wordt Wijkhuis De Geseldonk weer de locatie voor hét feest voor middelbare scholieren van 12 tot en met 17 jaar. Hier kunnen zij genieten van muziek van de beste DJ’s uit de omgeving en daarbuiten!

Bij deze editie komen onder andere DJ Björn, DJ Daan Schenkels en Igmar B2B Milan optreden. Zij hebben al eerder bij Minor op het podium gestaan, dus weten precies hoe ze de zaal warm moeten krijgen. Ook komt er een DJ act van boven de rivieren naar Minor toe, namelijk The Fissa Squad. Met hun ervaring met draaien op festivals en feesten is één ding zeker: stilstaan is geen optie!

Kortom, dit feestje wil je niet missen! Minor vindt plaats van 19.30 uur tot 00.00 uur in Wijkhuis De Geseldonk. Om 20.30 uur sluiten de deuren, zorg dus dat je op tijd binnen bent! Een consumptie kost 1 euro, en de garderobe is gratis. Om naar Minor te komen heb je een ticket nodig. Deze kost 3 euro en is te koop bij Jumbo Mierlo-Hout, Primera Brandevoort, Primera Winkelcentrum De Bus, of online via onze website. Wacht niet te lang, want OP=OP!

Voor meer informatie en het reglement, kijk op Facebook of Instagram (@minorhelmond), of check de website: www.minorhelmond.nl.


Dit nieuwsbericht is 127 keer bekeken

X
X