Een minuut gratis winkelen: een vrolijke race tegen de klok

Een minuut gratis winkelen Marjanne Jan Linders Mierlo-Hout
Gepubliceerd op: 27 mei 2021 13:15
Gewijzigd op: 27 mei 2021 9:38

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

MIERLO-HOUT Als winnaar van de 1 minuut gratis winkelen racete Marjanne door de Jan Linders in Mierlo-Hout. Samen met haar team heeft ze een bakwedstrijd, een initiatief van Alphonsus en de Ondernemers Vereniging Mierlo-Hout, gewonnen. In een pakket voor de medewerkers van Alphonsus (Savant) zaten onder andere spullen om cake te bakken.

De Ondernemers Vereniging Mierlo-Hout had er een bakwedstrijd van gemaakt. Wie het mooiste/lekkerste/origineelste baksel wist te maken, mag 1 minuut gratis winkelen bij de Jan Linders luidde de prijs. Marjanne en haar team hadden besloten om samen te werken en zo hadden zij een hele ‘trein’ gebakken. Uiteindelijk kwamen zij als winnaars uit de bus. De prijs is dan ook voor ons hele team, besluiten ze.

Een minuut gratis winkelen Marjanne Jan Linders Mierlo-HoutF | Cor van Rijsingen


Op Donderdag 20 mei om 8.30 uur is het zover. De winnaars verzamelen zich bij de Jan Linders in Mierlo-Hout. Er is van tevoren onderzoek gedaan. “Ik weet precies waar ik moet zijn in de winkel!”, wordt er al gezegd. Het wordt dus niet pakken wat ze pakken kan, er is een duidelijk plan. Na het aftellen rent ze met de kar de winkel in. Het eerste wat in de kar gaat zijn 2 aardbeienplanten; “Leuk voor de bewoners van Alphonsus!” wordt er enthousiast geroepen. De minuut vliegt voorbij en op de valreep worden er nog wat lekkere dingen in de kar gegooid. Er is voor een mooi bedrag aan boodschappen in de kar belandt, Marjanne is zeer tevreden. Pieter van den Oetelaar (filiaalmanager Jan Linders Mierlo-Hout) reikt de winnaars nog een mooie bos bloemen, een heerlijke taart en een boodschappenkrat uit. Iedereen wordt hartelijk bedankt en de dames gaan op naar de koffie (met gebak!).


Dit nieuwsbericht is 104 keer bekeken

X
X