Een gratis fles wijn bij Pim Jagers herenmode

Gepubliceerd op: 3 april 2020 9:18

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Voorpagina,

Centrum: Het zijn bizarre en moeilijke tijden. Daarom gaan wij, als Pim Jagers herenmode, in samenwerking met café De Jongens in Helmond een gezamenlijke actie starten in het kader van: ondernemers helpen elkaar.

Bij aankoop van minimaal € 150 bij Pim jagers herenmode, ontvangt u een waardebon voor een fles huiswijn die u kunt besteden café De Jongens aan het Havenplein in Helmond, wanneer zij weer geopend zijn. Lekker op het terras genieten van een wijntje.

Natuurlijk hanteren wij de R.I.V.M. richtlijnen voor uw en onze gezondheid, als u bij ons gezellig komt shoppen. De winkel is gewoon geopend. Mocht u onze winkel buiten openingstijden willen bezoeken, dan maken wij graag tijd voor u. Gelieve dan telefonisch een afspraak te maken. Kom langs en bewonder de mooie voorjaarscollectie van merken zoals: Paul & Shark, Circle of Gentlemen, Jacob Cohën, Cavallaro Napoli, Stenströms  en nog veel meer.

Pim Jagers Herenmode onderscheid zich van andere herenmodezaken door de prachtige locatie. Zij zijn gevestigd in een authentiek herenhuis uit 1889 met originele ornamenten en fraaie raampartijen waar je ook nog eens heel gemakkelijk voor de deur kunt parkeren. Hier wordt de klant nog persoonlijk behandeld en van alle deskundige adviezen voorzien.

Laten wij elkaar steunen in deze moeilijke tijden en wij wensen iedereen een goede gezondheid toe!

Pim Jagers herenmode | Steenweg 34 Helmond | 0492 553038

(L) Pim Jagers van Pim Jagers Herenmode en Henry Adelaars van Café De Jongens. F Christel Sanders


Dit nieuwsbericht is 762 keer bekeken

X
X