Een ‘BRANDtastic’ kerstfeest

Gepubliceerd op: 7 december 2018 14:01

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Brandevoort, Voorpagina

Brandevoort: Op 22 december aanstaande organiseert BRANDtastic de sfeervolle kerstshow: ‘I’m dreaming of a BRANDtastic Christmas’ met gastoptredens van Saskia Vos en Fleur Croonen in Wijkhuis ’t BrandPunt in Helmond. De zaal gaat om 19.30 uur open en de show begint om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar in ’t BrandPunt voor € 7,50 per stuk.
De grote zaal van ’t BrandPunt wordt ingericht in een gezellige kerstsfeer waar u ontspannen kunt genieten van de muziek, een hapje en een drankje in diverse zitjes. Er is gekozen voor een sfeervolle afwisselende muziekbeleving, waarbij ook gepraat mag worden tijdens het optreden.

Speciaal voor deze gelegenheid heeft BRANDtastic verschillende kerstnummers toegevoegd aan het bestaande repertoire, passend bij de sfeer van de wintermaanden. Fleur Croonen zingt en speelt een variëteit aan muziek uit de jaren 70, 80 en 90 van deze eeuw. Zij heeft een gevarieerd repertoire waar u zeker van zult genieten. Saskia Vos zal ook een divers repertoire laten horen met verschillende kerstnummers. Naast zangeres is Saskia ook zangcoach en muziektherapeute.

De avond komt tot stand door een uitstekende samenwerking tussen de Stichting Brandevoort in Actie en Wijkhuis ’t BrandPunt. Zij zorgen voor de faciliteiten die nodig zijn om van deze avond een succes te maken.
Wij nodigen u van harte uit om op 22 december aanstaande te komen kijken en luisteren naar de optredens van BRANDtastic, Fleur Croonen en Saskia Vos in de grote zaal van ’t BrandPunt aan de Biezenlaan in Helmond. U kunt gratis parkeren in de parkeergarage onder het gebouw.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marjo Tielemans via emailadres: info@brandtastic.nl

Dit nieuwsbericht is 220 keer bekeken

Verder in het nieuws

Hieronder een recent overzicht van alle belangrijke en relevante nieuwsberichten.

X
X