ECV de Heipoort steunt Kleurige Chemo

Gepubliceerd op: 2 december 2019 13:26
Gewijzigd op: 2 december 2019 13:30

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Binnenstad: Op zaterdag 23 november heeft E.C.V. de Heipoort op het Prinsenbal een ludieke actie gehouden voor Kleurige Chemo. Alle bezoekende verenigingen en de vele bezoekers hebben gehoor gegeven aan de actie en er zijn veel lekkernijen en diverse andere leuke dingen aan de nieuwe Prins Benji de 1ste overhandigd.

Afgelopen zaterdag werden, in het bijzijn van Prins Benji de 1ste en een delegatie van De Heipoort, de ingezamelde goederen overhandigd aan initiatiefnemer en Bloemist Tini Roelofs. Tini zal zorgen dat de vele presentjes op de afdeling Oncologie van het Elkerliek Ziekenhuis en bij het Inloophuis op de juiste plaats terecht zullen komen.

De vereniging wil bij deze alle bezoekende carnavalsverenigingen en bezoekers hartelijk danken voor de steun en wij, van De Heipoort, zullen de actie voor Kleurige Chemo ook volgend jaar weer gaan houden. Men kan nog altijd leuke presentjes voor Sinterklaas en kerst bij Bloemist Tini Roelofs afgeven zodat alle patiënten een leuke sinterklaasviering en  fijne kerst kunnen hebben.


Dit nieuwsbericht is 775 keer bekeken

X
X