Dutch Happiness Week 2021

Dutch Happiness Week 2021
Gepubliceerd op: 12 maart 2021 15:00
Gewijzigd op: 11 maart 2021 10:32

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

REGIO Geluk is van belang op sociaal en economisch gebied: gelukkige mensen zijn actiever, creatiever, minder vatbaar voor ziektes, energierijker en participeren meer dan minder gelukkige mensen. Om het thema geluk onder de aandacht te brengen en bewustwording te creëren, vindt van 13 tot en met 21 maart de zesde editie van de Dutch Happiness Week plaats. Het programma is helemaal online en wordt georganiseerd door Fontys, Parktheater Eindhoven en Breda University of Applied Sciences.

Je kunt geluk ook bekijken vanuit specifieke levensgebieden zoals werk. Werk maakt een essentieel onderdeel uit van het leven van een mens en heeft dus ook een grote invloed op het ervaren van levensgeluk. Sociaal Innovatiecentrum Werkgeluk heeft de missie werkgeluk te vergroten en daarom wordt het thema werkgeluk in diverse vormen verkend. Zo worden het thema ‘verbinding en het aangaan van relaties’, het thema ‘persoonlijke waarden’ en het thema ‘talent’ in workshops en andere werkvormen behandeld. Op deze manier hoopt het Sociaal Innovatiecentrum Werkgeluk mensen in de regio te prikkelen en inspireren.

Er is een 5-delige serie geproduceerd over werkgeluk, genaamd: ‘The Edge of Happiness’. Marcel Stevens neemt je hierin mee op persoonlijke zoektocht langs ervaringsdeskundigen en thema’s die net niét braaf zijn en je perspectief op geluk kunnen verbreden. Samen gaan zij op zoek naar de rauwe, spannende en humoristische kant van geluk. De serie is een coproductie van Sociaal Innovatiecentrum Werkgeluk en Driessen Groep.
Ook zijn we op zoek gegaan naar werkgevers die de titel: ‘Werkgelukgever 2021’ verdienen, EN MET SUCCES! Deze bijzondere mensen worden tijdens de Dutch Happiness Week uitgelicht en ontvangen een keramisch gelukskoekje, gemaakt door de Veldhovense kunstenares Carla van der Heijden.

Ben jij benieuwd wie de werkgelukgevers worden en waarom? Wil jij een inkijkje in de kracht van werkgeluk en wat bij kan dragen aan iemands werkgeluk? Kijk op de website van www.dutchappinessweek.nl en/of op onze socials.
Ander aanbod:
• Webinar: Werkgeluk vanuit huis – 15 maart 10:00- 12:00 uur
• Interactieve sessie: Gelukkig gevallen! – 17 maart 15:30- 18:00 uur
• Powersessie: ‘Zakelijk Flirten!’ - 18 maart 14:00- 16:00 uur
• Een-op-een: Werkgeluk-check-gesprekken – De gehele week in te plannen


Dit nieuwsbericht is 518 keer bekeken

X
X