Duo EmenEm treedt tijdens de Boekenweek op in Bibliotheek Helmond

Gepubliceerd op: 14 maart 2020 13:54
Gewijzigd op: 12 maart 2020 13:58

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Centrum: EmenEm is een duo dat bestaat uit Mariëtte Kroon en Martien Naus. Ze zingen samen en begeleiden zichzelf op accordeon en gitaar. Op zondagmiddag 15 maart treden zij ter afsluiting van de Boekenweek tussen 13.00 en 15.30 uur een aantal keren op in de podiumruimte naast Lunch- en Leescafé De Bieb in Bibliotheek Helmond. Gratis toegang.

Repertoire

EmenEm is een duo dat bestaat uit Mariëtte Kroon en Martien Naus. Ze zingen samen en begeleiden zichzelf op accordeon en gitaar.
Hun hart ligt bij het Nederlandstalige repertoire. Ze brengen nummers die geschreven zijn door zowel Nederlandse als Vlaamse liedjesschrijvers. Van bekende artiesten zoals Boudewijn de Groot, Cornelis Vreeswijk en Gerard van Maasakkers maar ook van de wat minder bekenden, zoals Jan de Wilde, Johan Verminnen en Kommil Foo.
Ze maken zich de liedjes eigen door hun EmenEm sausje erover te gieten. Vaak zijn het rustige liedjes om te luisteren, maar regelmatig kan er ook meegezongen worden.
EmenEm treedt op in huiskamer- en tuinconcerten, kleinschalige feestjes of jubilea, of … zomaar. Op deze manier delen ze hun mooie liedjes met allerlei doelgroepen, van jong tot oud.

Wanneer:        Zondagmiddag 15 maart tussen 13.00 – 15.30

Waar:              Bibliotheek Helmond, Watermolenwal 11

Entree:            Gratis toegang

Info:                www.bibliotheekhelmondpeel.nl/activiteiten


Dit nieuwsbericht is 118 keer bekeken

Verder in het nieuws

Hieronder een recent overzicht van alle belangrijke en relevante nieuwsberichten.

X
X