Droom komt uit voor Stefan en Silvia Duijmelinck

Stefan en Silvia Duijmelinck zetten Bertje Manders Groenten en Fruit voort
Gepubliceerd op: 17 maart 2021 13:00
Gewijzigd op: 17 maart 2021 11:44

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

Zij zetten Bertje Manders Groenten en Fruit voort

STIPHOUT Een paar maanden geleden werd bekendgemaakt dat Bertje Manders Groenten en Fruit zou stoppen met zijn winkel aan de Dorpsstraat 55. Dit nieuws raakte Stefan Duijmelinck: jaren geldeden heeft hij daar zelf nog gewerkt. Op een gegeven moment maakte hij de keuze om Bertje Manders te verlaten en zelf een kaaswinkel te beginnen, maar omdat hij altijd een fijn contact heeft gehouden met Jan Manders (de eigenaar van de groentezaak) én omdat hij diep van binnen ook altijd groenteboer is gebleven, ging hem dit niet in de koude kleren zitten. Het idee om zelf een groentewinkel te starten (naast zijn kaaswinkel) kwam naar boven en zo geschiedde.

Zijn vrouw Silvia vertelt: “Acht weken geleden kwam mijn man ontdaan thuis: Jan Manders was bij ons op de zaak geweest om te vertellen dat hij ging stoppen met zijn groentewinkel Bertje Manders. Stefan heeft daar als jonge jongen gewerkt. Zijn halve familie komt uit de groenten en zo kwam hij via zijn oom bij de familie Manders terecht. In de 24 jaar dat wij nu samen zijn, kwam de naam Manders een paar keer per week voorbij. Vooral moeder Manders had een speciaal plekje in Stefans hart. Elke week kwam ikzelf als klant bij Bertje Manders om speciaal voor Stefan daar de Conference peren te halen.

Het concept van Manders is precies hoe wij zelf denken. Verse, pure en gezonde producten waar wij ook in onze kaasspeciaalzaak naar streven. Ook deze zaak blijft draaien met een topteam aan medewerkers. En zo ging het balletje rollen… na een gesprek met Jan en Loes Manders was de kogel door de kerk en met een supermooi pand aan de overkant, de hulp van familie Manders, mijn zwager en zus en vrienden en niet te vergeten Ton Verberne van Adriaans Vastgoed, openen wij op 17 maart onze deuren en komt onze droom uit! Samen met het team van Manders zetten wij Bertje Manders Groenten en Fruit voort en dat vinden wij een hele eer.”


Dit nieuwsbericht is 2325 keer bekeken

X
X