Drie finalisten Win je winkel Helmond

Gepubliceerd op: 18 juni 2019 9:31
Gewijzigd op: 18 juni 2019 9:32

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

28 juni pitches en bekendmaking winnaar

Helmond: Zes ondernemingsplannen ontving de jury van Win je winkel in Helmond. Na beoordeling door de jury zijn er drie finalisten. De drie finalisten zijn: Leon Slapak met een nieuw concept voor maatwerkkleding, Femke van Os van webshop in duurzaam speelgoed 3Vosjes.nl en varkenshouders Miriam en Marcel Berkvens met een winkelconcept voor duurzame varkensproducten. 

De gemeente en ARC Real Estate Partners (de eigenaar van de ElzasPassage) zijn tevreden over de inzendingen. Meer dan tien potentiële ondernemers hebben interesse getoond, zes daarvan hebben een volledig ondernemingsplan ingediend. “Natuurlijk hoop je op veel inzendingen, maar we zijn tevreden met de drie finalisten. Het zijn drie uiteenlopende concepten”, aldus Arie den Hartog, namens de ElzasPassage.

Beoordelingscriteria

De jury beoordeelde de plannen op verschillende criteria, zoals creativiteit, ondernemerschap en de toegevoegde waarde voor het centrum van Helmond. Belangrijk is ook de meerjarenvisie. Het uitgangspunt van Win je Winkel is dat de ondernemer na het eerste huurvrije jaar zo succesvol is dat deze doorgaat in de ElzasPassage.

Pitchpresentaties

De drie finalisten mogen op vrijdag 28 juni hun concept presenteren aan de jury tijdens een pitchpresentatie. Dit is voor de jury ook het moment om kennis te maken met de ondernemer achter het plan. Op basis van de ingezonden plannen en de gegeven presentaties zal de jury op dezelfde dag de winnaar kiezen.

Juryleden

De jury van deze eerst editie bestaat uit wethouder Jos van Bree, Arie den Hartog van de ElzasPassage, acquisiteur Edward Buitelaar, centrummanager Linda Haverkamp, onderneemster Dieke Sengers van Cecil/Street One, Chris Vinke namens Rabobank Helmond en Ad Scheepers van de Kamer van Koophandel. Zij beoordelen de inzendingen en presentaties en kiezen de uiteindelijke winnaar. Houd helmond.nl/winjewinkel en de sociale media in de gaten om op de hoogte te blijven.


Dit nieuwsbericht is 778 keer bekeken

X
X