Drakenbootfestival Helmond

Drakenbootfestival Helmond
Gepubliceerd op: 24 februari 2022 9:36

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

Rotary club Helmond regio organiseert in samenwerking met Rooijakkers Party & Events

BINNENSTAD Nog even geduld, maar het gaat er echt van komen! Op 3, 4 en 5 juni 2022 gaan na twee jaar de draken weer los op het Helmonds kanaal. Op zaterdag zijn het de bedrijven die gaan strijden om de titel. Zondag wordt weer een gezellige familiedag waar de (buurt)verenigingen het tegen elkaar op kunnen nemen.

Nieuw is vrijdagavond. Dan zal er op het terrein, het havenpark oftewel Burgemeester Geukerspark, een heuse sing-along plaatsvinden. Een gezellige meezingavond waar, vanaf een groot podium met catwalk, Helmondse muzikanten jullie gegarandeerd zover krijgen dat je zaterdag schor bent. De teksten hoef je niet uit je hoofd te leren, want er staat een levensgroot scherm. Natuurlijk met volop bier om de stem te smeren en de nodige hapjes. Want zeg nou zelf, wie heeft er na bier niet zin in een lekker frietje?

Natuurlijk wordt de zaterdagavond ook ingevuld met live muziek. Na de races wordt op het festivalterrein en op het podium live Motown- en Pop Throughout The Years-muziek gespeeld. Lekker dansen, een drankje en een snack. Wat wil een mens nog meer. Zondag wordt een gezellige familiedag. Activiteiten voor de kinderen, zodat ma of pa rustig aan het kanaal kan zitten met een drankje en kijken hoe man- of vrouwlief zich aan het uitsloven is.

Als je met een team wil gaan racen dan kun je inschrijven voor een reservering via dit mailadres:
Zaterdag: verkoopzaterdag@drakenbootfestivalhelmond.nl
Zondag: verkoopzondag@drakenbootfestivalhelmond.nl

Heb je zin om als vrijwilliger deelgenoot te zijn van dit fantastisch evenement. Dan kun je aanmelden via dit mailadres: vrijwilligers@drakenboothelmond.nl.

Tijdens het organiseren begint het bij ons alweer flink te kriebelen. EINDELIJK!
De organisatie.

Wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met Wim van der Linden: 06 - 20 59 52 39.

www.drakenbootfestivalhelmond.nl


Dit nieuwsbericht is 1126 keer bekeken

X
X