Door de jaren heen meer dan 440.000 euro aan goede doelen Belcanto nieuwjaarsconcert Rotary Helmond

Gepubliceerd op: 19 januari 2023 15:39

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

HELMOND
Het 17e Nieuwjaarsconcert georganiseerd door Rotary Helmond is j.l. zondag weer traditioneel gehouden. In een prachtige concertzaal in de vertrouwde en bekende omgeving van Roc ter Aa, met een afwisselend en verrassend middagprogramma: Italiaans Belcanto (lekker zingen) concert met een samengesteld orkest van 18 profs en een koor van plm. 30 voornamelijk lokale zangers/zangeressen, een fantastische sopraan en tenor.

Daarna was er weer een gezellig samenzijn met een hapje en drankje, met ruim 500 gasten uit het bedrijfsleven, van instellingen en overheden. Ieder jaar opnieuw zijn er meerdere goede doelen, door de jaren heen al meer dan 65 en dankzij de bijdragen heeft de Rotary al meer dan
€ 440.000,- kunnen doneren.
Locoburgemeester Cathalijne Dortmans, hield een mooie speech waarin ze vele groeperingen bedankte.

Zo’n 100 bedrijven, instellingen, particulieren en het mooie partnership met de gemeente Helmond maken dit mooie evenement mogelijk.
Een speciale commissie binnen Rotary Helmond selecteert de diverse goede doelen zeer zorgvuldig in overleg met de Stichting Helmond Ontvangt-Helmond Geeft. De Rotary leden hebben zich gezamenlijk ingespannen om er een prachtig samenzijn van te maken, waarvoor dank.
www.nieuwjaarsconcerthelmond.nl


Dit nieuwsbericht is 60 keer bekeken