Doe mee aan de Gezondheidsbeurs Op je Gezondheid!

Doe mee aan de Gezondheidsbeurs Op je Gezondheid!
Gepubliceerd op: 5 augustus 2022 10:28

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

MIERLO-HOUT | Een nieuw evenement in Helmond: een Gezondheidsbeurs die wordt gehouden in De Geseldonk op zondag 2 oktober 2022 van 11.00-17.00 uur. De organisatie ligt in handen van Kansrijk Mierlo-Hout, OVMH, Wijkmanagement Helmond, Gezond Helmond, Jibb+ en nog vele andere organisaties.

Ook huisartsen en artsen van het Elkerliek ziekenhuis werken mee aan deze beurs. Meld je aan als standhouder. Zowel standhouders als bezoekers hebben gratis toegang tot deze beurs. De kosten voor deze beurs worden gedragen door de organisatie. Door een gezondere leefstijl kunnen we gezondheidsproblemen gedeeltelijk voorkomen of verlichten. Door gewoonweg iets meer te bewegen, beter te letten op onze voeding, wat vaker te ontspannen of ons in te zetten voor iets waar we voldoening uithalen, werken we al aan een betere gezondheid.

Gezond bewegen, gezonde én lekkere hapjes
Op zondag 2 oktober organiseert Kansrijk Mierlo-Hout samen met vele partners de beurs 'Op je Gezondheid'. Een dag met veel informatie over bewegen en voeding. Talloze verenigingen en organisaties gaan graag met je in gesprek en informeren je over de mogelijkheden. Er zijn gezellige stands met gezonde, maar ook lekkere hapjes. Neem deel aan de gezondheidscheck en krijg direct een persoonlijk advies.

Maak gebruik van het aanbod aan proeflessen en krijg antwoord op vragen, waar je mee zit. Kortom een beurs, die zo veel omvattend is, dat er voor elk wat wils is. Zelfs voor iemand, die supergezond is en naar een gezellig evenement wil. Dus kom naar de beurs om kennis te maken met alles wat Helmond op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl te bieden heeft!

Ook een GRATIS stand op deze beurs?
Heb je belangstelling om ook jouw gezond product of bedrijf te promoten tijdens deze beurs, meld je dan tot 1 september gratis aan via de website www.opjegezondheid.nu via het aanmeldformulier of mail even naar info@kansrijkmierlohout.nl.

Doe mee aan de Gezondheidsbeurs Op je Gezondheid!

Dit nieuwsbericht is 117 keer bekeken

X
X