Doe gratis mee aan de pilot ‘Maak werk van je digitale vaardigheden’

Digitagle Buddy vaardigheden
Gepubliceerd op: 23 maart 2021 9:56

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

HELMOND Digitale vaardigheden zijn waardevol om bijvoorbeeld je werk goed te kunnen doen. Je kunt waarschijnlijk al het een en ander, maar wilt meer. We bieden een nieuwe aanpak om jouw vaardigheden te ontwikkelen. Deze aanpak willen we testen. Doe je mee?

Gratis cursus en computer in bruikleen
Je krijgt een computer met toebehoren in bruikleen en ook de cursus is gratis. Samen met jou bespreken we waar jij goed in wilt worden. Een coach gaat je daarbij helpen.

Wanneer en hoeveel tijd kost het?
We willen starten tussen half maart en half april. Je bent er ongeveer een uur per week aan kwijt. Meer mag ook. Dat is aan jou.

Aantal deelnemers
Er is plaats voor vijf deelnemers uit het bedrijfsleven.

Meer informatie of aanmelden?
Neem contact op met Robert Wit van Digitale Buddy. Je kunt hem op meerdere manieren bereiken. Telefoon: 06-46 12 22 36 Email: robert@digitalebuddy.nl Aanmelden kun je ook door iemand anders laten doen.

Wat is Digitale Buddy?
Digitale Buddy bestaat uit een applicatie waar een cursist en een buddy 1:1 online contact met elkaar hebben. Dit contact kan bestaan uit video-bellen of chatten. Onze coaches bellen eventueel de deelnemer op om de volgende stap te helpen maken, kunnen samenwerken met de gebruiker op één scherm en het gehele leersysteem werkt met één klik op een link.

Dit project is mede mogelijk gemaakt met subsidie van de gemeente Helmond.
Digitale Buddy is een product van New Business Creators, Wemaron en Social Works


Dit nieuwsbericht is 392 keer bekeken

X
X