Dier van de week: Loulou

Gepubliceerd op: 2 april 2020 12:41

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Voorpagina,

De afgelopen weken zijn tot onze verrassing diverse katten geadopteerd die al heel lang in het asiel zaten. We hadden nooit gedacht dat daar nog nieuwe baasjes voor zouden komen. Maar opeens kwamen ze binnen, en een serie gevulde transportmanden ging naar de uitgang, op weg naar een nieuw leven.

Eén zeer moeilijk plaatsbare poes is echter achtergebleven. Het lukt ons alsmaar niet om die poes aan een plekje te helpen, we kunnen haar adopteerder niet vinden.

Het gaat om Loulou, van 5 jaar. Prachtige driekleurige poes, maar zij is ontzettend bang van mensen en er zit geen enkele vooruitgang in. Eigenlijk is het een wilde poes. Ze zit bij ons een beetje te kwijnen. Wat zij nodig heeft is iemand die geen eisen stelt en geen verwachtingen heeft. Een plekje waar ze volop naar buiten kan en haar eigen ding kan doen, maar wel een dak boven haar hoofd heeft en voorzien wordt van natje en droogje. Boerderij, manege, iemand in het buitengebied, een liefhebber? Wie biedt ook deze poes een nieuw leven en verlost haar van de tralies?


Dit nieuwsbericht is 107 keer bekeken

X
X