Dier van de Week: Duplo

Gepubliceerd op: 10 maart 2023 13:09

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

Wel eens gekeken in een lachspiegel? Grappig, dat spiegelbeeld met bolle en dunne, uitgerekte delen. We hebben allemaal onze persoonlijke lachspiegel met onze plus- en minpunten. Goed in talen, belabberd in balsporten. Verlegen rondom mensen, geweldig met dieren. Ook Duplo (6 maanden) heeft zo’n lachspiegel.

Zijn moddervette pluspunt: Duplo is een grote knuffelkont, met als specialiteit dabben op schoot. Een mager stukje: door niesziekte is zijn linkerpupil met de iris vergroeid. Het is niet vervelend, maar ziet er wel bijzonder uit.

Duplo is dol op spelen. Alles wat beweegt is leuk! Hij is wel sneller buiten adem: door een eerdere longworminfectie heeft hij restschade aan zijn longen. Misschien groeit hij er overheen, mogelijk is een onderhoudsdosering Prednison nodig.

Duplo houdt van gezelschap en is niet graag alleen. Een rustig huishouden met grotere kinderen: gezellig! Andere katten: super! Een (afgezette) tuin: fantastisch!

Heeft u wat medische ervaring? Kom dan kennismaken met dit allerliefste knokkertje. Zijn lachspiegel (met veel bolle punten!) krijgt u gratis mee!


Dit nieuwsbericht is 283 keer bekeken