Dickensnight gaat u zien in 2021!

Gepubliceerd op: 4 december 2020 12:58
Gewijzigd op: 4 december 2020 13:04

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Brandevoort, Voorpagina

Brandevoort: Inmiddels is het hele land nog steeds ontregeld door het welbekende virus. Een tijd terug heeft u kunnen lezen dat sfeerevenement Dickensnight dit jaar niet door kan gaan. Heel veel evenementen gaan om bekende redenen dit jaar niet door en ook heeft Dickensnight Brandevoort zich hierbij aan moeten sluiten.

Om Brandevoort toch een beetje de Dickenssfeer te geven die ze zo gewend zijn, heeft de organisatie ervoor gekozen de winkels van een Dickens sausje te voorzien. Dit hebben ze gedaan door elke winkel een mooie poster te geven waarin ze de Dickenssfeer uitstralen en tegelijk een aantal vrijwilligers mee in het zonnetje zetten. Ook hebben ze een winkel in de welbekende sfeer omgetoverd. Het evenement wordt vaak en veel gefotografeerd door heel veel mensen. Nadat Dickensnight is afgelopen krijgt de organisatie die foto’s vaak toegestuurd en kunnen die op de website geplaatst worden of worden ze gebruikt voor promotie. Nogmaals dank hiervoor namens het bestuur van Stichting Dickensnight Brandevoort.

Maak eens een wandeling door het centrum van Brandevoort. Dan kunt u niet alleen genieten van Brandevoort zelf, maar ook van een divers aantal karakteristieke mensen die vaak aanwezig zijn op Dickensnight. De organisatie hoopt dat u op deze manier toch een beetje het Dickens sfeergevoel krijgt.

Dickensnight 2020 gaat helaas niet door maar het is wat het is en vanuit het bestuur wensen wij u toch een hele fijne decembermaand toe.  Het bestuur zit niet stil en gaat weer vol in de voorbereiding voor het volgend jaar en zij hopen u te zien in 2021!


Dit nieuwsbericht is 299 keer bekeken

X
X