Dickensnight Brandevoort: elke keer weer genieten

Gepubliceerd op: 13 december 2019 15:09

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Brandevoort, Voorpagina

Brandevoort: Voor de 17e keer wordt dit jaar Dickensnight Brandevoort georganiseerd. Deze sfeervolle markt in de Helmondse wijk Brandevoort staat bol van gezelligheid en de welbekende Dickens sfeer (Victoriaanse stijl). Er is voor ieder wat wils.

Op gepaste plaatsen en tijden zijn gezellige koren aan het zingen en tijdens de wandeling over de markt lopen ook diverse typetjes uit de Dickens tijd rond. Laat u tevens verassen door straattheater wat helemaal in de Dickenssfeer past. Bekende figuren zoals de dorpsomroeper of Scrooge zullen rondlopen. Op diverse plekken in de markt zult u ook nog meer bekende of minder bekende Dickens figuranten tegenkomen.

De kleine medemens wordt ook niet vergeten, want er is een nostalgische kermis opgebouwd waar ze kunnen genieten van vertier uit die tijd. Ook de Dickensmarkt van ruim 100 kramen staat bol van gezelligheid en sfeer. Leuke snuisterijen, fijne koopwaar, allerlei lekkernijen en gezellige hebbedingen zijn te koop tijdens deze markt. Niet de alledaagse “gewone” zaken zijn te zien, maar echt producten passend bij een Dickens markt. Aan iedereen is gedacht, dus ook de kinderen zullen op gepaste plaatsen voor hun aantrekkelijke kramen terugvinden.

Zoals altijd hoeft u niet alleen over de markt te lopen, maar is de markthal voorzien van horeca, goed voor de inwendige mens. Zowel glühwein als heerlijke erwtensoep of warme chocomel zijn te vinden op de Dickensmarkt. Breng daarnaast ook een bezoekje aan de diverse winkels die het centrum van Brandevoort sieren. Speciaal voor Dickensnight blijven die ook voor u open.

De markt wordt georganiseerd in het centrum van de wijk Brandevoort in Helmond. Hij start op zondag 15 december om 14:00 uur en eindigt om 20:00 uur.

Komt allen en geniet van een prachtige Dickensnight 2019!

Vanwege de te verwachten drukte kunt u het beste met de fiets of het openbaar vervoer komen. Het station van Brandevoort ligt op 2 minuten lopen van de Dickensmarkt.

Foto; 2016, Wim van den Broek


Dit nieuwsbericht is 420 keer bekeken

Verder in het nieuws

Hieronder een recent overzicht van alle belangrijke en relevante nieuwsberichten.

X
X