DéDé Dance 5x prijs tijdens danswedstrijd

Gepubliceerd op: 28 april 2023 11:20

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

HELMOND/VELDHOVEN Afgelopen zondag, 23 april, sleepten de 5 Démoteams van DéDé Dance 5 maal een prijs binnen tijdens de danswedstrijd Shell We Dance Event in Theater De Schalm in Veldhoven! Tijdens deze danswedstrijd deden zo’n 100 dansgroepen mee die het tegen elkaar opnamen in verschillende categorieën. Onder toeziend oog van een deskundige jury, werden alle groepen beoordeeld op onder andere choreografie, techniek en presentatie. In deze teams dansten ook Helmonders Sarah van Vliet, Jesslin Tjong a Tjoe, Isa Koevermans, Julie Brouwers, Rosalie van der Ceelen, Isa Schuurmans, Jady Wilbers, Maud Melis, Bregje Schuurmans, Anne Schuurmans & Lieke van Stiphout mee.

Tijdens deze wedstrijden deden er 4 teams van DéDé Dance mee in de categorie Freestyle. Zij wisten alle 4 een prijs binnen te slepen! Daarnaast nam ook het Urban team D-Revolution deel aan de wedstrijden. Zij mochten voor de eerste keer meedansen op het hoogste niveau van de wedstrijd. Extra bijzonder was dat zij in deze nieuwe categorie ook nog een mooie 2e plaats binnen wisten te slepen. Een bijzondere prestatie dus!

Voor de zomervakantie vonden de jaarlijkse audities plaats voor de nieuwe samenstelling van de 5 Démoteams van DéDé Dance. Honderden leerlingen deden hier aan mee en uiteindelijk bleven er 5 groepen in verschillende leeftijdscategorieën over. De leerlingen komen allemaal uit de verschillende locaties van DéDé Dance, en trainen vanaf september wekelijks samen tijdens de speciale Démoteam-trainingen. Er is zelfs een trainingsweekend geweest om het hoogst haalbare eruit te krijgen.

Wil je meer info over DéDé Dance of de Démoteams? Kijk dan op www.dededance.nl of bel met het hoofdkantoor in Veldhoven: 040 – 25 44 052.


Dit nieuwsbericht is 106 keer bekeken