De Zomerkermis komt er weer aan!

Gepubliceerd op: 18 juni 2019 17:00

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Centrum: De Helmondse Zomerkermis vindt dit jaar plaats van donderdag 11 juli tot en met woensdag 17 juli. Er staan meer dan 55 attracties in het centrum van de stad. Ook vinden er verschillende activiteiten plaats, waaronder de stille kermis en de kindermiddag.

Verschillend grootvermaak weet zijn weg weer naar de Helmondse Zomerkermis te vinden, waaronder de Super Mouse, Future Dance en de Mad Mill. Het gehele overzicht vind je terug op de website van Helmond Kermis.

Activiteiten

Tijdens de Zomerkermis in Helmond vinden er gezellige activiteiten plaats. Op 11 juli wordt om 16.00 uur de kermis officieel geopend en kan het feest beginnen. Ook vindt tijdens de Zomerkermis de Stille Kermis plaats: licht, geluid en de snelheid van attracties worden aangepast, zodat mensen die gevoelig zijn voor prikkels ook van de kermis kunnen genieten. De stille kermis is op 15 juli van 13.00 tot 14.00 uur. Op 17 juli is het kindermiddag tussen 14.00 en 17.00 met diverse soorten vermaak, waaronder een schminker en een clown.

Jumbo Spaaractie

In samenwerking met de Jumbo Supermarkten in Helmond kent de Zomerkermis dit jaar weer de unieke kermismuntenactie. Wie in de deelnemende Jumbo Supermarkten in Helmond inkopen doet, ontvangt een gratis kermismunt bij iedere € 15,- aan boodschappen. De kermismunt heeft een waarde van €1,-. De kermismunten kunnen verzilverd worden bij kermisattracties op de Helmondse Zomerkermis. De munten zijn één per persoon per rit in te zetten. De Kermismuntenactie van de Zomerkermis start op 25 juni en de munten zijn in te zetten tot het einde van de kermis: 17 juli 2019. Doet de Jumbo bij jou in de buurt mee? Kijk op de website!

Kraskaartactie

Kans maken op kermiskorting? Dat kan! Vanaf de koopzondag van 30 juni ontvangt de centrumbezoeker vanaf tien euro die wordt uitgegeven in een deelnemende winkel of horecazaak in Helmond Centrum één gratis kraskaart. Er is een grote prijzenpot met onder andere kortingen op je favoriete attracties. Neem je kraskaart mee naar de betreffende attractie en krijg je korting. De kraskaarten zijn tot aan het einde van de zomerkermis in te leveren. Een kraskaart is één per persoon per rit in te leveren. Welke winkels doen mee met de kraskaartactie? Kijk op de website!

Informatie

Op zoek naar meer informatie? Kijk op de website www.helmondkermis.nl of volg ons via verschillende sociale media kanalen, zoals Facebook (@helmondkermis) en Instagram (@helmondkermis).


Dit nieuwsbericht is 290 keer bekeken

X
X