De Stadstuin is er klaar voor

De Stadstuin is er klaar voor De Regenboogtuin Brouwhuis
Gepubliceerd op: 30 augustus 2021 15:53
Gewijzigd op: 30 augustus 2021 15:54

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Gepubliceerd in: Brouwhuis, Voorpagina

Komt dat zien, komt dat zien - en ook proeven misschien!

Door: Teun Senders

BROUWHUIS De Regenboogtuin is helemaal rond - ergens in Brouwhuis, op een mooi stukje grond. Na bijna een jaar van opbouw is de nieuwe locatie van de Stichting Vrienden Stadstuin klaar om ingehuldigd te worden. Onze nieuwe Regenboogtuin staat er netjes bij, de kippen en eenden zijn druk in de weer en ook de vrijwilligers zijn bezig met de laatste voorbereidingen voor de grote opening. Het resultaat is te zien op zondag 5 september.

Geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd een kijkje te nemen. Bezoekers mogen door de tuin lopen en krijgen uitleg over de verschillende onderdelen van de tuin. Graag vertellen we over het telen van groenten zonder bestrijdingsmiddelen, de rol van dieren op onze akker, onze sociale projecten en over de doelstellingen die de Stadstuin uitdraagt. Als vanzelfsprekend maken we er een gezellige dag van! Het is ook leuk voor kinderen, die hier ook geschminkt kunnen worden.

Je bent welkom op zondag 5 september, van 13:30 tot 17:00 uur. De nieuwe tuin is gevestigd aan de Meanderlaan 6 in Brouwhuis. Bij onze overburen, het crematorium, kan tijdens de opening geparkeerd worden. Voor consumpties dient contant betaald te worden.

Tot 5 september!


Dit nieuwsbericht is 556 keer bekeken

X
X