De Salon: waan of werkelijkheid

Gepubliceerd op: 28 augustus 2020 11:01
Gewijzigd op: 27 augustus 2020 11:27

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Hoe gaan we om met afwijkend gedrag? Wanneer noemen we iemand een filosoof en wanneer psychiatrisch patiënt? En waarom houden we zo van normaal? Met experts en ervaringsdeskundigen uit de psychiatrie verkennen we de scheidslijn tussen waan en werkelijkheid in het ongedwongen decor van een café. De Salon: waan of werkelijkheid? Word gehouden op woensdag 9 september 2020 in Het Speelhuis in Helmond.

Programma

Deze avond is Dirk den Hollander gastcurator. Dirk is een van de grondleggers van de psychosociale rehabilitatiebeweging in Nederland. Deze beweging streeft ernaar de zorg voor mensen met langdurige psychiatrische aandoeningen te verbeteren door

een meer humane benadering. Dirk laat je kennismaken met onder andere psychiatrisch verpleegkundige Wim Welbers, voormalig zorgmanager voor GGZ in de Wijk bij

GGZ Oost Brabant, en Sander Schaepman, voormalig hoofd veiligheid en naleving bij de Gemeente Helmond. Sander was 25 jaar werkzaam als commissaris van de politie en is recherchechef bij TV programma Hunted van AVROTROS.

Ook aanwezig zijn ervaringswerker en muzikant Tom Heywegen, die in zes jaar tijd van drugsverslaafde naar directeur van een culturele stichting doorgroeide, en dichter en fotograaf John Kemna, ofwel ZoneX.

Meer informatie en tickets

Kijk voor het volledige programma, praktische informatie en tickets op http://stormkamer.nl/salon-waan-of-werkelijkheid/.

Kaarten kosten €12,50 en gaan 29 augustus in de verkoop.

Hopelijk tot 9 september!

Stormkamer: de Salon

Waan of werkelijkheid?

Woensdag 9 september

Het Speelhuis, Helmond

F De Stormkamer


Dit nieuwsbericht is 173 keer bekeken

X
X