De Reddingsklos wint 2e prijs bij Helmonds zandsculpturenfestival Plezand

De Reddingsklos wint 2e prijs bij Helmonds zandsculpturenfestival Plezand
Gepubliceerd op: 23 juli 2021 14:59

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

HELMOND Zondagmiddag mocht Helmondse Reddingsbrigade de Reddingsklos de tweede prijs in ontvangst nemen bij het Helmondse zandsculpturenfestival Plezand, dat afgelopen week in de Elzas Passage plaatsvond. Daarmee wint de vereniging 250 euro voor de clubkas.

Bouwers Declan en Karsten hebben de afgelopen week hard gewerkt aan het kunstwerk. Het was voor hen de eerste keer en ze hadden er zichtbaar plezier in. Het eindresultaat mag er zijn: een wachttoren van de reddingsbrigade, zoals je vaak ziet op het strand, met aan twee kanten een rescuetube (je weet wel: van Baywatch) en voorop een reddingsklos. De organisatie van het winkelcentrum organiseerde dit zandsculpturenevenement voor het eerst, maar hoopt er een jaarlijkse traditie van te maken. De judovereniging sleepte de eerste prijs in de wacht.

Daarnaast zijn nog een aantal mooie zandsculpturen te zien die door professionals zijn gemaakt. Zij dongen niet mee naar de prijs, maar trokken wel veel bekijks. De kunstwerken zijn deze week nog te bekijken in de Elzas Passage!

www.dereddingsklos.nl
Facebook/Instagram: @dereddingsklos


Dit nieuwsbericht is 184 keer bekeken

X
X