De Reddingsklos steekt de handen uit de mouwen tijdens NLdoet

Gepubliceerd op: 21 februari 2020 15:29
Gewijzigd op: 13 maart 2020 9:14

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Update 13 maart: deze actie gaat niet door i.v.m het coronavirus

Helmond: Op zaterdag 14 maart 2020 vindt NLdoet plaats; de grootste vrijwilligersactie van Nederland! Helmondse Reddingsbrigade De Reddingsklos doet dit jaar mee om het clubgebouw seizoensklaar te maken. Doe jij ook mee? Aansluitend wordt een lekkere lunch verzorgd voor alle helpers!

Naar wie zijn wij op zoek?  

- Iemand die de lunch wil verzorgen
- Iemand die onkruid kan wieden
- Iemand die (professioneel) ramen kan wassen
- Mensen die binnen en buiten flink huishouden
- Mensen die alles opruimen en klaarzetten voor de bewakingen

Wat krijg je ervoor terug?

- Een welverdiende lunch
- Een voldaan gevoel
- Een gezellige ochtend

Heb je in je omgeving nog mensen die ons hierbij kunnen helpen? Ook die zijn uiteraard welkom! Meld je aan via www.dereddingsklos.nl > Activiteiten > Activiteiten > NLdoet (ook de personen die je extra meebrengt) zodat De Reddingsklos weet voor hoeveel personen de lunch verzorgd moeten worden.

Over NLdoet                                                                              

Het Oranje Fonds organiseert op 13 en 14 maart 2020, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen!

F Joli Deitz, Reddingsbrigade De Reddingsklos


Dit nieuwsbericht is 657 keer bekeken

X
X