De Mierlose Krant krijgt nieuwe uitgever

Gepubliceerd op: 2 januari 2019 16:25

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Voorpagina,

Regio: De Mierlose Krant is al vele jaren een begrip in Mierlo, Brandevoort en Mierlo-Hout. Een krant die dicht bij de mensen staat en zodoende de spreekbuis is van vele verenigingen en inwoners in dit gebied. Een krant die niet ‘journalistiek diep’ bezig is, maar wel het wel en wee en de vele evenementen en gebeurtenissen beschrijft in deze regio.

Om een kwaliteitsslag te maken, hebben uitgever Jeroen van Lierop en de eigenaar van Adcommunicatie Helmond, Ad Klaasen, besloten om in het nieuwe jaar de krachten te bundelen. Adcommunicatie wordt de nieuwe uitgever.

De Mierlose Krant blijft een onafhankelijke eigen uitgave, maar wordt voortaan op een efficiëntere manier geproduceerd, gedrukt en bezorgd bij de lezers met een eigen redactie. Zo kunnen ook de kosten in de hand worden gehouden. Jeroen van Lierop blijft als bladmanager geheel verantwoordelijk voor de uitgave, maar achter hem staat nu een heel team om goed de toekomst in te kunnen gaan. Adcommunicatie, dat o.a. als sinds vele jaren Weekkrant De Loop Helmond uitgeeft, zal met haar expertise en kennis zorgen dat de inwoners van Mierlo, Brandevoort en Mierlo-Hout wekelijkse geïnformeerd zullen blijven worden in een eigen uitgave.

De vormgeving van de krant is iets aangepast en inmiddels is ook de nieuwssite www.mierlonu.nl in de lucht, dus zowel in print als digitaal zal de uitgave volop ondersteund worden.

Adcommunicatie zal ook haar verdere diensten promoten: ontwerp/opmaak, drukwerk, websites, internetmarketing etc. etc. Ook met haar reclameburo KlaasenVandeursen bedient ze de communicatie markt, een buro dat o.a. Van der Valk Hotels onder haar klantenkring mag rekenen.

Ad en Jeroen hebben het er het volste vertrouwen in dat de komende jaren succesvol gaan zijn. Samen met de lezers bouwen ze aan de toekomst.

www.demierlosekrant.com


Dit nieuwsbericht is 1191 keer bekeken

X
X