De laatste trends op het gebied van mode vind je bij Tauphe, nu ook in Helmond!

Tauphe Helmond laatste trends dames heren mode
Gepubliceerd op: 27 mei 2021 11:00
Gewijzigd op: 27 mei 2021 9:18

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

CENTRUM Men weet de weg naar Tauphe in Eindhoven inmiddels goed te vinden. Vijf jaar geleden gestart als damesboutique, nu inmiddels uitgegroeid tot hét adres op het gebied van zowel dames- als herenmode. Daan en Naomi, de jonge, enthousiaste en gepassioneerde ondernemers achter Tauphe, hebben nu ook een winkel geopend in Helmond.

Naomi is geboren en getogen in Helmond en Daan woont er inmiddels 6 jaar. Het stel is gek op ‘hun’ stad Helmond. “Onze eerste winkel zijn wij gestart in Eindhoven, maar toch zijn wij in onze vrije tijd veelal georiënteerd op Helmond. Daarom begon het toch te kriebelen ook een winkel te openen in ons Helmond. We willen zorgen voor een frisse wind en daarmee bijdragen aan een gezellig centrum.”

Tauphe is een dynamisch familiebedrijf waar het enthousiasme vanaf spat. Zij richten zich op de wensen van de klant op vakkundige wijze. Iedereen is welkom; of je nu graag even rondkijkt, of juist een passend advies wil, bij Tauphe ben je altijd aan het juiste adres. De winkel vormt een mooie aanvulling op de al aanwezige winkels in het Helmondse centrum. En het bevalt Daan en Naomi ontzettend goed. “Je merkt dat in Helmond een nóg vriendelijkere en warmere sfeer hangt dan in Eindhoven.” Tauphe Helmond is te vinden aan de Veestraat 53. Zij bieden een mooie collectie kleding van diverse merken, zoals Given, Tramontana, Guess, Antony Morato, Reinders, Nikkie, Purewhite, Rox, Queen Hearts, Jacky Luxury, Jott en nog veel meer. Heb je vragen?

Loop even binnen of neem contact op via info@tauphe.nl of 040 – 245 21 90 of kijk op de website www.tauphe.nl. Daar kun je al een blik werpen op de collectie of online bestellen en vind je de praktische informatie zoals de openingstijden van de fysieke winkels.


Dit nieuwsbericht is 153 keer bekeken

X
X