De kerstklanken klinken

De kerstklanken klinken bij Xmas sing along
Gepubliceerd op: 25 november 2021 12:28

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

STIPHOUT Kon het elke dag maar Kerstmis zijn… klinkt het bij de Oude Toren in Stiphout op vrijdag 17 december. Weet u het nog van ‘vroeger’ tijdens de nachtmis? Een menigte die samen een liedje zingt. Of van een concert dat je hebt bezocht. De magie als de band stopt met zingen en het publiek doorgaat. Dat gevoel willen wij u en jou bezorgen tijdens de Xmas sing along. Na de officiële opening om 19:00 uur zullen diverse koren kerst- en andere liedjes zingen waarbij het de bedoeling is dat het publiek lekker meezingt.

De koren: vrouwenkoor Confetti, smartlappenkoor ‘De Ideale Schoonouders’ en Xango zullen u en jou muzikaal ondersteunen. De songteksten worden geprojecteerd.

Voor het smeren van de keel is er glühwein en warme chocolademelk te verkrijgen, dus alle ingrediënten voor een topavond zijn aanwezig. Denk vooral niet dat dit een stoffig evenement is, want jong en oud vermaken zich altijd prima. Tussendoor zullen het Kunstkwartier en een delegatie van Fanfare de Vooruitgang ook nog van zich laten horen. Zit je op de basisschool? Zorg dan dat je het lied ‘Kon het elke dag maar Kerstmis zijn’ een beetje kent, dan mag je dat op het podium mee komen zingen.

Als entree vragen wij om een artikel uit de voorraadkast mee te brengen. Dit kunt u afgeven bij de vrijwilligers van Super Sociaal die zorgen dat de artikelen een mooie plek krijgen in hun supermarkt aan de Engelseweg. Op deze manier zorgt u dat de mensen die het met minder moeten doen ook een leuke extra krijgen met de kerst.

De kerstman heeft aangekondigd om langs te komen en je kunt je laten schminken. Er zijn ook nog een paar leuke verrassingen, maar die verklappen we uiteraard nog niet. Samen zijn, elkaar nog even ontmoeten tegen het einde van het jaar, prettige kerstdagen wensen en genieten van buiten zijn en samen zingen. Voor maatregelen zie: www.xmassingalong.nl.


Dit nieuwsbericht is 425 keer bekeken

X
X