De Helmondse Musical komt met nieuwe productie: HOTSPOT

Gepubliceerd op: 15 januari 2020 10:12
Gewijzigd op: 15 januari 2020 10:22

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Na drie uitermate succesvolle musicals gaat op tweede kerstdag 2020 de vierde productie van Stichting De Helmondse Musical in première.

HOTSPOT gaat over Helmond in 2050. De stad is dan namelijk een ware trekpleister. Vergeet Amsterdam en Giethoorn: Helmond stroomt vol met toeristen! Het publiek kan opnieuw gaan genieten van écht Helmondse thema’s. Speelt Helmond Sport inmiddels eredivisie? Rolt de 500.000ste Lightyear auto van de band? Heeft Hotel West-Ende een rooftop zwembad? En wie is het nieuwe voetbaltalent waar de hele stad over praat? Herkenbaarheid gegarandeerd dus. Ook al biedt de musical nu, anders dan in de drie voorgaande edities, een kijkje in de toekomst en niet in het verleden van de stad. Met de fantasie van straks kijken we naar de werkelijkheid van nu. En de Helmonder is in 2050 nog steeds trots op de stad!

De Helmondse Musical Academy

Een andere ambitieuze stap die de stichting neemt is het opzetten van De Helmondse Musical Academy. Talentontwikkeling is immers een van de belangrijkste doelen van Stichting De Helmondse Musical. De Academy zal, voornamelijk in het ‘musicalloze jaar’ waarin er geen productie is, workshops en masterclasses gaan organiseren voor de diverse aspecten die het musicalgenre rijk is, zoals zang, dans, spel, spraak, et cetera. Toegankelijk voor mensen met en zonder ervaring.

Kom auditeren!

Evenals bij de voorgaande edities kan iedereen auditie doen voor De Helmondse Musical, mits je ten minste 16 jaar oud bent. De musical wordt in de periode van 26 december 2020 tot 3 januari 2021 tien keer opgevoerd. Al meer dan 13.000 bezoekers kwamen in de afgelopen jaren naar de producties van De Helmondse Musicals kijken. Het is niet belangrijk of je veel, weinig of geen ervaring hebt. Dus wil je zingen, dansen, acteren en meedoen aan HOTSPOT? Kom dan auditie doen! Het auditieweekend vindt plaats op 7 en 8 maart aanstaande in het Annatheater. Meer informatie over het aanmelden voor de audities vind je op www.dehelmondsemusical.nl. Of stuur een e-mail naar info@dehelmondsemusical.nl.

Foto; De vorige musical, Uitvinders van het Trainingspak, ging in 2018 in première. (Bron foto; Tahne Kleijn).


Dit nieuwsbericht is 494 keer bekeken

X
X