De eerste privé baby-spa in Helmond is geopend!

Gepubliceerd op: 25 mei 2023 16:06

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

CENTRUM Lux Baby Spa, gevestigd aan de Prins Hendriklaan 21 te Helmond (in de voormalige studio van Jozef van de Broek), is een exclusieve privéspa, wellness voor de kleintjes, die in het teken staat van jouw baby. In een van onze twee babyjacuzzi’s wordt je baby helemaal in de watten gelegd.

“Mijn naam is Yvonne en vanaf 2023 kan ik mezelf trotse eigenaresse noemen van Lux Baby Spa. In 2020 ben ikzelf moeder geworden en heb zelf ervaren hoe leuk het is om moeder te zijn en tevens te ervaren waar ouders doorheen moeten de eerste periode. Deze vroege babyperiode kan ontzettend zwaar zijn. Reeds enkele maanden na de opening van onze spa en na hard werken zijn wij nu al gecertificeerd door Baby Spa Netwerk! Wij voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen op het gebied van deskundigheid, gezondheid en veiligheid.

Wij bieden floatsessies en babymassages voor baby’s vanaf 4 weken tot en met 14 maanden. Iedere behandeling in onze spa is een privésessie. Zo verwerkt je baby minder prikkels en zijn de positieve effecten van het floaten en de babymassage het grootst. Een momentje samen… totale ontspanning… een spa-dag voor jouw baby!”

Onze behandelingen kort uitgelegd

“Floaten, ook wel hydrotherapie genoemd, betreft het vertraagd en vrij bewegen in warm water. De tegendruk van het water en de zachte bubbels stimuleren je baby om te gaan bewegen, waardoor het de spiertjes en longetjes versterkt. Daarnaast geeft het ook verlichting bij krampjes en obstipatie, omdat de spijsvertering gestimuleerd wordt. Voor optimale ontspanning combineer je het floaten met de babymassage, ook wel Shantala-massage genoemd. Dit zorgt voor hechting met je baby, ontspanning en een momentje samen. Door je baby te masseren, neem je echt even de tijd voor jullie samen, waardoor je baby ontspannen wordt. Het bevordert de doorbloeding van je baby en de zintuigen worden gestimuleerd. Leer bij ons de massagetechnieken die thuis makkelijk toe te passen zijn.

In de baby-spa zijn ook cadeaubonnen, leuke kraamproducten en cadeautjes verkrijgbaar!”

Lux Baby Spa  ~ Prins Hendriklaan 21 Helmond ~ 06-36239313 ~ www.luxbabyspa.nl


Dit nieuwsbericht is 69 keer bekeken