De eerste Helmondse ‘Blijf thuis bingo’

Gepubliceerd op: 14 mei 2020 10:14

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Alle zeven Jumbo supermarkten in Helmond en Wijkmanagement Helmond houden in samenwerking met Rooijakkers Party & Events, Omroep Helmond en Ditisonzewijk.nl op 31 mei de eerste Helmondse ‘Blijf thuis bingo’. Deze instanties organiseren belangeloos dit online evenement, waarvan de opbrengst naar een Helmonds goed doel gaat.  Dit is mooi voor de inwoners van Helmond, die een zinvolle besteding van de zondagmiddag krijgen. Bovendien gaan ook organisaties in Helmond er iets aan overhouden.

De eerste bingo wordt live uitgezonden vanuit het TOV-gebouw aan de Azalealaan. Omroep Helmond radio en Ditisonzewijk.nl via www.faceboook.com/ditisonzewijk.nl zorgen voor de rechtstreekse uitzending, Jumbo zorgt voor de kaartverkoop en Wijkmanagement Helmond coördineert het allemaal.

De prijzen die met de online bingo te verdienen zijn, worden gekocht bij de lokale ondernemers. Organisaties die gekozen zijn als goed doel zijn: KBO Bernadette, Helmonds Muziek Corps, Hellemond Gift,  het Leger des Heils, Helmond Sport,  Stichting Leergeld, Zorgboog en Savant groep. Op 31 mei van 14.00 tot 16.00 uur gaat de ‘Blijf thuis bingo’ van start. Meer informatie zie www.blijfthuisbingo.nl.   

Kaarten zijn te koop vanaf 18 mei bij de zeven Jumbo winkels in Helmond. De kaarten  kosten € 2,00 per kaart.  In totaal gaat het om waardebonnen ter waarde van  € 1200 aan prijzengeld. De bonnen zijn te besteden bij diverse lokale Helmondse ondernemers. Elke deelnemer kan na afloop van de bingo de kaart inleveren in de speciaal daarvoor bestemde bussen. Deze kun je vinden in één van de zeven Jumbo filialen.

Uit de ingeleverde kaarten wordt ook nog een winnaar getrokken die een cadeaubon van de  Jumbo ter waarde van € 25 in ontvangst mag nemen. Zolang de horeca gesloten blijft of slechts beperkt open is, wordt er van iedereen gevraagd om zoveel mogelijk thuis te blijven. Zolang dit het geval is, wordt de ‘Blijf thuis bingo’ elke zondag van 14.00 tot 16.00 uur herhaald. Telkens wordt er een ander goed doel gekozen.

Koop je kaart en ondersteun daarmee de lokale ondernemers en lokale goede doelen! Volgende week volgt meer nieuws over het initiatief. Kijk voor meer informatie op www.blijfthuisbingo.nl.


Dit nieuwsbericht is 1811 keer bekeken

X
X