De beste wensen voor 2019

Gepubliceerd op: 3 januari 2019 10:10

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Het nieuwe jaar is begonnen: Gelukkig nieuwjaar iedereen! Hopelijk is iedereen goed het nieuwe jaar ingegaan met (alcoholvrije) champagne én oliebollen niet te vergeten. Na alle feestdagen komt het ‘normale’ leven weer langzaam op gang.

We kunnen al uitkijken naar alle mooie dingen die er in 2019 gaan komen: De Samenloop voor Hoop op het terrein van HAC, de werken van onze nieuwe stadskunstenaar Tahné Kleijn, een nieuwe reeks Kasteeltuinconcerten, Carnaval en nog veel meer dingen die komen gaan.

Zelf zitten wij van Weekkrant de Loop/ Adcommunicatie ook niet stil. Sinds 1 januari zijn wij een samenwerking aangegaan met de Mierlose krant: ‘’Om het voortbestaan te waarborgen, hebben uitgever Jeroen van Lierop en de eigenaar van Adcommunicatie Helmond, Ad Klaasen, besloten om in het nieuwe jaar de krachten te bundelen. Adcommunicatie wordt de nieuwe uitgever. De Mierlose Krant blijft een onafhankelijke eigen uitgave, maar wordt voortaan op een efficiëntere manier geproduceerd, gedrukt en bezorgd bij de lezers met een eigen redactie.’’. Lees het hele artikel verderop in onze krant.

Het hele team van Weekkrant de Loop wenst iedereen een voorspoedig nieuwjaar en veel geluk toe!


Dit nieuwsbericht is 221 keer bekeken

Verder in het nieuws

Hieronder een recent overzicht van alle belangrijke en relevante nieuwsberichten.

X
X