De beste muziekfilms en gevarieerde livemuziek op Lambertushof Helmond

Gepubliceerd op: 12 augustus 2019 13:17

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Centrum: Van vrijdag 23 tot en met zondag 25 augustus is het muziek dat de klok slaat op de Lambertushof in Helmond. Vrijdag- en zaterdagavond met de beste muziekfilms en zondag met steengoede livemuziek: Cinema + Musique en Plein Public. En zoals altijd gratis toegankelijk.

Dit jaar viert Stichting Lambertushof een primeur en een jubileum ineen: voor de eerste keer vindt buitenfilmfestival ‘Cinema’ plaats in hetzelfde weekend als popfestival ‘Musique’, dat dit jaar voor de vijftiende keer wordt georganiseerd op het sfeervolle hofje.

Tijdens de filmavonden is de horeca open vanaf 20:00. De films starten bij voldoende duisternis, tegen 21:00. Op vrijdagavond is de charmante muziekfilm Sing Street (2016, Ierland) te zien. Op zaterdag is de beurt aan moderne klassieker en meervoudig Oscarwinnaar La La Land (2016, VS).

Zondag gaat de horeca open om 14:30. De eerste act van de dag is de veelzijdige singer-songwriter Sjors. Hij begint om 15:00. Daarna brengt Wood 88 de beste rockhits uit het verleden, van The Rolling Stones tot Queen. Stomende en swingende bluesband Hoodoo Monks betreedt vervolgens het podium. Afsluiter is de band Men on the Moon. Deze groep ervaren muzikanten brengt een heerlijke ode aan een van de beste bands aller tijden: R.E.M.

Meer informatie over de films en artiesten is te vinden op www.lambertushofhelmond.nl en op Facebook Stichting Lambertushof. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis

Foto: Dave van Hout


Dit nieuwsbericht is 189 keer bekeken

X
X