Dansen/Dansles nieuwe stijl voor paren en
alleengaanden

Gepubliceerd op: 16 september 2022 16:47

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

Dansen doe je natuurlijk bij dansschool Hellendoorn, de gezelligste dansschool van Brabant met lessen op elke dag van de week (gratis inhaallessen, dansen wanneer het u uitkomt). De zaak is van binnen en van buiten helemaal in een nieuw jasje gestoken, en mag met recht een danspaleis genoemd worden. Ook de lessen in de buitenplaatsen gaan weer van start!

Dansschool Hellendoorn, al 78 jaar de gezelligste dansschool van Brabant, heeft weer een uitgebreid dansaanbod voor jong en oud…Van 5 (jongste) tot 89 jaar (oudste leerling). 3 generaties van dansleraren staan garant voor de nieuwste trends, maar natuurlijk ook voor de traditionele dansen, waarbij een gezellig avondje uit centraal staat!

Stijldansen nieuwe stijl: voor alle leeftijden, en geheel aangepast aan deze tijd, zodat je je op elk feestje van je beste kant kunt laten zien.
Salsa/bachata/kizomba: Voor alle leeftijden, lekker uitleven op latin vibes, en veel makkelijker te leren dan je denkt.
Hiphop/streetdance: voor kids, jeugd en jongvolwassenen 20+ op de nieuwste trends, en muziek, onder leiding van een superprofessionele lerares, je kunt als je wilt ook deelnemen aan wedstrijden.
Zumba: Geschikt voor meiden en dames, die willen dansen en afvallen, geen partner nodig. Gewoon met een strippenkaart, dus geen abonnement of inschrijfkosten!

Kunt u al dansen? Instromen is bij ons geen probleem, wij zoeken een geschikte club. Van beginners tot en met topklasse. Diverse niveaus, ook gezelligheidsclubs! Of kom naar een van onze dansavonden voor een gezellig avondje uit.

Workshops/privélessen
Op feestjes, of andere gelegenheden, een leuke activiteit. Groepen die een leuke workshop willen zoals salsa, bachata, rock ‘n’ roll, stijldansen, etc. kunnen op locatie of in onze dansschool terecht. Ook privéles of een trouwcursus behoort tot de mogelijkheden (ook aan huis).

Wij hopen u te mogen begroeten bij de grootste en gezelligste dansschool van Brabant. Voor aanmeldingen en info (lestijden) kunt u bellen naar W. Hellendoorn: 06 – 55 14 05 01.

Of kijk op www.dansschoolhellendoorn.nl voor het complete programma.


Dit nieuwsbericht is 79 keer bekeken

Verder in het nieuws

Hieronder een recent overzicht van alle belangrijke en relevante nieuwsberichten.

X
X