Daar word je rijker van: Volksuniversiteit Helmond

Gepubliceerd op: 16 augustus 2019 14:18

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: De zomervakantie is weer voorbij. Net zoals de kerstvakantie voor veel mensen een tijd van bezinning is, voelt ook de tijd na deze vakantie als een nieuwe start. Een tijd om plannen en ideeën tot uitvoering te brengen. Zoals: die éne leuke cursus volgen.

Dit soort belevingen maken je een rijker mens, door de kennis en de contacten die je opdoet. Op vrijdag 6 september houdt Volksuniversiteit Helmond een inschrijfavond talen in het Con Brio gebouw aan de Braakse Bosdijk 4 van 19.00 tot 21.00 uur. Je op creatief vlak ontwikkelen, een taal leren, op het gebied van gezondheid en spiritualiteit slagen maken, cultuur opsnuiven, bridgen of koken. Het kan allemaal bij de Volksuniversiteit in Helmond. Het Con Brio gebouw is dé plek waar cursisten elkaar ontmoeten en van elkaar en de docent leren. Overdag en (met name) ’s avonds.

Voor iedereen een cursus

Er is echt voor ieder wat wils. Bijvoorbeeld op het gebied van gezondheid en spiritualiteit. Wat te denken van een basiscursus BLS/AED (voor als je levens wilt redden), een cursus mindfullness of voetreflextherapie? Wie zich creatief wil ontwikkelen, ziet wellicht iets in de cursus modern schilderen of wil meer leren over fotografie. Niet zelf aan de slag, maar wel meer leren over kunst en cultuur? Dat kan. Bijvoorbeeld bij de cursus Rembrandt van Rijn of Italiaanse meesters. Duik in een andere wereld en leer meer over Sicilië of klassieke muziek. Ook voor de kok in spe is er van alles te ontdekken. Zoals Italiaans koken of koolhydraat beperkt eten. Tot slot zijn er ook volop taalcursussen voor wie Nederlands of een andere taal wil leren zoals Engels, Frans of Russisch.

Een rijker mens

Wachten met goede voornemens, hoeft niet tot december. Begin nog voor het einde van het jaar met werken aan jezelf. Om zo jezelf een rijker mens te maken. De Volksuniversiteit Helmond combineert leren met gezelligheid. Keer op keer blijkt dat cursisten dit erg interessant vinden. Nieuwsgierig naar het aanbod? Vragen? Loop binnen bij de

inschrijfavond talen of neem een kijkje op: www.vuhelmond.nl. word je rijker van: Volksuniversiteit Helmond


Dit nieuwsbericht is 365 keer bekeken

X
X