CV de Spurriezeiers organiseert online carnavalsevenement

Gepubliceerd op: 24 januari 2021 12:00
Gewijzigd op: 21 januari 2021 10:09

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

All you need is carnaval!

STIPHOUT “Met carnaval mag niemand alleen zijn!” aldus voorzitter Jorg van Stiphout van CV de Spurriezeiers. En daarom heeft de vereniging geheel binnen de coronamaatregelen ruimte gevonden om online de carnaval naar de mensen te brengen.

CV de Spurriezeiers gaat voor een liefdevol evenement, waar alle monumenten van de vooravonden van CV de Spurriezeiers voorbij komen. Van Prinsenonthulling en -receptie, tot de boerengildeavond of een echte zeivuravond. Alles komt aan bod in een kort maar krachtig programma, live uitgezonden via YouTube. Prins Mart gaat in samenwerking met de VAC (Vorst, Adjudant, Ceremoniemeester) en Rob Scheepers (Helmond) een leuke avond vol optredens van onder andere Immer Hansi, DJ Tom van de Meulenhof, sketches en muziek presenteren. 

Het evenement vindt plaats op 30 januari 2021 om 20:00 uur en is vrij en gratis toegankelijk. Via de website van de Spurriezeiers kan een toegangskaart verkregen worden, welke tevens geldt als lot voor de loterij tijdens deze avond. “Het staat vrij om een donatie te doen aan onze vereniging bij het verkrijgen van een gratis toegangskaart, wij vinden het belangrijk dat carnaval gevierd wordt. Carnaval gaat door, ook dit jaar, volgens de geldende regels en richtlijnen. Dit alles in nauw overleg met gemeente Helmond”, aldus voorzitter Van Stiphout.


F | CV De Spurriezeiers.


Dit nieuwsbericht is 272 keer bekeken

X
X