Cor d’n Derde nieuwe prins van CV de Kwietkedieten

Gepubliceerd op: 8 november 2018 13:30
Gewijzigd op: 8 november 2018 10:54

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Mierlo-Hout: Afgelopen zaterdag 4 november vond in woonzorgcentrum Savant /Alphonsus in gezellige feeststemming de bekendmaking plaats van de nieuwe prins der Kwietkedieten. Onze nieuwe voorzitter Jolande van der Wiel had een openingswoord gericht tot alle gasten. Als eerste wat op het programma stond, was natuurlijk afscheid nemen van de bestaande Prins Jan d’n derde en zijn Prinses Grada. Beide werden bedankt voor de inzet van het afgelopen jaar. Daarbij hoort natuurlijk een mooie bos bloemen voor de Prinses en een passend cadeau voor de Prins in de vorm van Merci.

Onder muzikale begeleiding van het orkest Harrie en Lenny werd onze nieuwe prins in een mysterieuze wagen de zaal ingereden. De wagen was voorzien van vele belangrijke momenten uit het leven van onze prins. Na uitleg van diverse afbeeldingen werd er afgeteld en onze nieuw prins kwam te voorschijn tussen de bloemen, waar hij in de laatste werkjaren steeds actief is geweest. Onze nieuwe prins werd geïnstalleerd met aan zijn zijde prinses Gon.

Na het uitreiken van de onderscheidingen aan de raad van elf en de familieleden was er gelegenheid om de prins te feliciteren. In de zaal was ook cv ’t Barrierke aanwezig, die onze nieuwe prins de nodigde successen in het komende seizoen toewensten. Het was een mooie, gezellige en drukbezochte middag en vele gasten genoten van de passende muziek met een dansje op de dansvloer en de polonaise want die mag natuurlijk ook niet ontbreken! Na afloop kon men nog genieten van friet met een snack én een ijsje en zo gingen onze gasten weer voldaan huiswaarts.

Prins Cor d’n derde is geboren op 9 juni 1935 in Mierlo-Hout. In het dagelijks leven woont Cor Vervoort samen met zijn echtgenote Gon in het Alphonsus Plantsoen.

(Bron foto; Pewa foto)

Dit nieuwsbericht is 141 keer bekeken

X
X