Concert Houts Gemengd Koor uit Helmond en het Sons Musical & Operettekoor

Gepubliceerd op: 19 september 2019 14:30
Gewijzigd op: 19 september 2019 10:54

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Binnenstad: Op zondag 6 oktober geven het Houts Gemengd Koor uit Helmond en het Sons Musical & Operettekoor uit Son een herfstconcert in wijkhuis “De Fonkel”.

Het koor bestaat ruim 100 jaar en telt op dit moment 46 leden. Hiermee zijn wij een van de grotere koren. Wij brengen een gevarieerd programma van licht klassieke tot moderne werken. Ons koor kenmerkt zich door goed verzorgde repetities in een gezellige sfeer. Het geheel staat onder deskundige leiding van dirigente Marjan Vree. Marjan wordt dit jaar vervangen door de heer Jacques Lemmens. Wij verzorgen 5 á 6 concerten per jaar. Hierbij krijgen wij zeer goede recensies. Wij repeteren iedere dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de muziekzaal van de Geseldonk, Cederhoutstraat 44 in Helmond, Mierlo-Hout. Wij willen u graag kennis laten maken met een mooie hobby. Een avondje ontspanning is een gezonde afwisseling van de dagelijkse bezigheden. Denk niet "ik kan niet zingen" bij ons koor zingt u binnen de kortste tijd het hoogste lied. Uw leeftijd is niet zo belangrijk, al hopen wij wel jonge mensen te mogen begroeten.

Het Son’s Musical en Operettekoor is opgericht in 1990 en telt op dit moment 35 leden.

Door de jaren heen hebben de zangers en zangeressen hun stemmen goed ontwikkeld, wat de zangprestaties zeer ten goede komt. Onze dirigent en muzikaal leider Peter van Raak heeft ons repertoire aangepast aan deze tijd, mooie stemmige liederen wisselen zich af met stukken uit moderne musicals, jazz, blues en herkenbare liedjes uit de jaren zestig en zeventig. Wij worden daarin begeleid door pianiste Eline van Vroonhoven.

Als u belangstelling hebt en ons wilt horen zingen, kunt u op de donderdagavonden een repetitie bijwonen in gemeenschapshuis Braecklant, Amerikalaan 2 in Son en Breugel. Wij zingen daar van 19.30 tot 21.30 uur.

U bent van harte welkom.


Dit nieuwsbericht is 459 keer bekeken

X
X