Concert Carnavalesk: Rimboband met medewerking van Qukske dur Bai

Gepubliceerd op: 17 januari 2018 15:00
Gewijzigd op: 19 januari 2018 9:35

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

Binnenstad: Concert Carnavalesk op zondag 4 februari van 14.00 tot 16.00 uur door de Rimboband met medewerking van Qukske dur Bai Voor het 3e jaar op rij wordt door de Rimboband te midden van de draaiorgels een carnavalesk concert verzorgd. Aan deze gezellige middag met muziek en zang wordt verder medewerking verleend door de Amusementsgroep Qukske d’r Bai.


Naast de door de Rimboband gespeelde stukken zullen ook onze draaiorgels voor, na en in de pauze carnavalsmuziek ten gehore brengen.

De Rimboband is een muziekgezelschap voor mensen met een verstandelijke beperking. De leden, wonen in de regio Helmond; de gemeenten: Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Helmond, Geldrop-Mierlo, Laarbeek en Someren. De band bestaat uit zo’n zestig leden, variërend in de leeftijd van 18 tot ruim 60 jaar.


Qukske d’r Bai is een Amusementsgroep die 11 jaar in Helmond en omstreken met carnaval op het toneel heeft gestaan. Na 11 jaar is het dan zover, Qukske gaat stoppen. Hun laatste optreden vindt plaats tijdens dit concert carnavalesk.


De entree is wederom gratis, echter vragen wij wel een donatie ten behoeve het behoud van de orgels achter te laten in onze orgelpijp.

Zie ook www.draaiorgelshelmond.nl en www.rimboband.nl

Dit nieuwsbericht is 639 keer bekeken