Computerwerkplekken en leestafels weer open vanaf 1 juli

Gepubliceerd op: 30 juni 2020 9:31
Gewijzigd op: 30 juni 2020 9:37

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Centrum: We horen het overal om ons heen: de Coronamaatregelen mogen vanaf 1 juli weer een stuk versoepeld worden. Dat geldt gelukkig ook voor onze Bibliotheken. We houden ons uiteraard wel aan de 1,5 meter regels.

We waren al weer open voor het lenen en inleveren van boeken en voor studerenden. Maar vanaf woensdag 1 juli worden ook de leestafels met de kranten en tijdschriften heropend. Ook mogen de computerwerkplekken weer gebruikt worden. Er kan dus weer geprint en gekopieerd worden in de Bibliotheek. Iets wat heel veel inwoners die deze mogelijkheden thuis niet hebben erg gemist hebben!

De aangepaste openingstijden blijven gelden tot het einde van de zomervakantie. In Helmond zijn deze van maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. In Asten, Deurne en Someren van maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur en tot en met 8 juli op woensdagmiddag tot 16:00 uur. In de zomervakantie vervalt in Asten, Deurne en Someren de woensdagmiddag openstelling.

We gaan op verzoek van onze lezers door met het samenstellen van verrassingspakketten boeken via de AfhaalBieb. Het afhalen van deze boekenpakketten kan tijdens de openingstijden van de Bibliotheek. Bij de AfhaalBieb kunnen boeken besteld worden in diverse genres en zowel voor volwassenen als voor de jeugd.

In de zomervakantie gaan we weer van start met een aantal activiteiten voor de jeugd. En samen met andere Brabantse Bibliotheken bieden we de mogelijkheid om online webinars te volgen. De eerstvolgende gaat over ‘Je pensioen op orde’. Je kunt een webinar vanaf thuis volgen op je computer, tablet of telefoon, nadat je jezelf aangemeld hebt.

Meer informatie www.bibliotheekhelmondpeel.nl


Dit nieuwsbericht is 87 keer bekeken

X
X