CDA Helmond volop bezig met de voorbereidingen voor de gemeente-raadsverkiezingen maart 2022

CDA Helmond volop bezig met de voorbereidingen voor de gemeente-raadsverkiezingen maart 2022
Gepubliceerd op: 30 juli 2021 9:24

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

HELMOND In de afgelopen maanden organiseerde het CDA Helmond wijkbijeenkomsten in Mierlo-Hout, Brandevoort, Stiphout en Rijpelberg/Brouwhuis. Direct na de zomervakantie, vanaf de eerste week van september, volgen de bijeenkomsten in alle andere wijken van de stad. Het CDA gaat nadrukkelijk de wijk in om van de inwoners te horen wat er zoal leeft, waar aandacht aan geschonken moet worden en om te horen waar het CDA Helmond zich sterk voor zou moeten maken.

Deze wijkbijeenkomsten maken onderdeel uit van een vernieuwde aanpak van een partij zoals het CDA in Helmond graag wil zijn. Een krachtige partij die bestaat uit betrokken Helmonders en uit Helmonders die durven te geloven in een noodzakelijke verandering. Een brede volkspartij voor alle Helmonders, oud en jong, voor Helmonders die werken en voor Helmonders die niet werken, voor Helmonders die een woning huren en voor Helmonders die eigenaar zijn van een woning, maar ook voor Helmonders die nog op zoek zijn naar een woning, voor ondernemers en studenten, kortom voor iedereen die trots is op onze mooie stad.

Het CDA Helmond wil met de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 dan ook sterk voor de dag komen en zoekt hiervoor betrokken Helmonders die enthousiast mee willen werken aan een krachtig CDA. In de afgelopen maanden vonden al een flink aantal gesprekken plaats met nieuwe kandidaat-raadsleden. Belangstellenden kunnen hierover nader informatie krijgen via 06 – 22 06 61 63 of per mail via info@cdahelmond.nl.

Tijdens de vakantieperiode wordt het partijbureau van het CDA Helmond aan de Mierloseweg 244 te Helmond opgeknapt met de verwachting dat deze ruimte vanaf half september volledig klaar is. Van maandag tot en met vrijdagochtend kunnen inwoners dan daar terecht voor een kopje koffie of thee en kunnen ze meepraten over de noodzakelijke veranderingen in de stad, over belangrijke zaken die spelen in hun wijk en/of over onderwerpen waar het CDA Helmond zich sterk voor zou moeten maken. Het CDA Helmond gelooft erg in samen en heeft dan ook niet voor niets op hun ‘nieuwe’ Helmondse CDA-auto de slogan vermeld: Samen moet het lukken, Samen voor de stad.


Dit nieuwsbericht is 372 keer bekeken

X
X