Carnaval in de Fonkel

Gepubliceerd op: 27 januari 2023 13:47

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

Vrijdag 27 januari, aanvang 19.30 uur
Fonkelende carnavalsavond met tonpraters en amusement
In de fraai versierde theaterzaal presenteert Lia Stoop weer de Fonkelende carnavalsavond en onze huiskapel de Durblaozers luistert de avond zoals altijd op met hun geweldige muziek. Ook dit jaar staan er weer bekende tonpraters en amusementsgroepen op het podium. Wie het zijn? Voor ons een weet en voor u een verrassing! De dansgarde en showdansgroep en Prinses Carnaval met haar gevolg van de Rampetampers geven de avond nog meer glans. Kaartjes zijn te koop aan de receptie of bar van de Fonkel en Primera de Luifel in winkelcentrum de Bus en online: www.ticketview.nl/shop/rampetampers.

Zondagmiddag 29 januari, aanvang 14.00 uur
Carnavalesk

Op deze middag treden voor u op de bekende Helmondse liederentafel ’t Akkoordje. Zij brengen een fantastisch carnavalsprogramma, speciaal samengesteld voor de Fonkel met gezellige en bekende feestnummers, om het nog leuker te maken hebben wij een bekende tonprater in onze ton staan met zijn nieuwste klets: Hansjes wereld verandert.

Kaartjes à € 5,00 inclusief 1 consumptie zijn alleen te koop aan de receptie of bar van de Fonkel.

Zaterdag 4 februari, aanvang 19.30 uur
Kletsavond van de Rampertampers

De Rampetampers organiseren weer hun oergezellige zittingsavond met andere kletsers en amusementsgroepen als voorgaande avond en de muzikale ondersteuning wordt verzorgd door de Vierländer Muzikanten. De avond wordt gepresenteerd door de vorst van de Rampetampers.

Kaartjes zijn te koop aan de receptie of bar van de Fonkel, Primera de Luifel in winkelcentrum de Bus en online: www.ticketview.nl/shop/rampetampers.

Een passe-Partout voor beide avonden,
27 januari en 4 februari, is ook mogelijk.


Dit nieuwsbericht is 236 keer bekeken